2010. november 15., hétfő

Heti horoszkóp [11.15-11.21]

2010.11.15, hétfő
Nagyon fontos, hogy önbizalommal, optimizmussal legyünk az elhatározásainkat illetően. Lehet, hogy le akarnak minket  beszélni a terveinkről, lehet, hogy elbizonytalanít mások véleménye, de legyünk kitartóak és bízzunk jobban magunkban.
Növő hold a Halakban

2010.11.16, kedd
A mai egy nagyon lendületes és pozitív nap lehet! Ha munkaügyben van tárgyalni valónk, vagy ha a magánéletünkben kell félreértéseket tisztázni, időzítsük a mai napra. Világos koncepcióval, lelkesedéssel és egy kis szerencsével is könnyedén meg tudunk győzni másokat.
Növő hold a Halakban

2010.11.17, szerda
Bizonyos helyzeteket túlságosan is rózsaszínben látunk, és nem vesszük észre, hogy csak a vágyaink festik át őket. Hajlamosak lehetünk érzelmileg kiszolgáltatottá, függővé válni, és ez nem csak hozzánk közelálló személyekre, hanem bizonyos szituációkra is igaz.
Növő hold a Kosban 

2010.11.18, csütörtök
Ha eluralkodik rajtunk a csalódottság, az elkeseredés, a kilátástalanság, szedjük össze magunkat. Most a leglehetetlenebbnek tűnő helyzetekből is ki tudunk keveredni. Gondoljuk át, mit szeretnénk, készítsünk stratégiát, majd határozottan és céltudatosan tegyük meg a megfelelő lépéseket.
Növő hold a Kosban 

2010.11.19, péntek
Ma az érzékek csábítása miatt kerülhetünk konfliktusba, még önmagunkkal is. Lehet, hogy csak egy szelet sütemény kísérti meg a diétánkat, de az is lehet, hogy egy flört lehetősége vonz bennünket. Lássuk be, mindkét esetben csupán az érzelmi éhségünket, a szeretethiányunkat próbáljuk csillapítani.
Növő hold a Bikában 

2010.11.20, szombat
Tele vagyunk ötletekkel, amiket lehetőleg azonnal szeretnénk megvalósítani. Égünk a tettvágytól. Hajlamosak lehetünk azonban egyszerre túl sok mindenbe belefogni, mindent irányítani, ellenőrizni szeretnénk, ennek pedig stressz lehet a vége. Szelektáljunk inkább a tennivalók között!
Növő hold a Bikában 

2010.11.21, vasárnap
Ha az elengedéssel vagy az elfogadással van problémánk, ma szembesülhetünk vele: lehet ez féltékenység, kapcsolati probléma, folyton ismétlődő szituáció. Ha ki akarunk lépni belőle, egyet tehetünk: ne kövessük a régi mintákat, próbálkozzunk valami váratlannal, meglepővel.
Telihold a Bikában (18:28)
Related Posts with Thumbnails