2013. január 24., csütörtök

Miről árulkodik a weboldalad elnevezése?

„Mindenkinek magának kell nevet adnia az életének.”
- Paulo Coelho -

Saját nevünket születésünk pillanatában kapjuk, így többé-kevésbé csak elfogadni tudjuk azt. Igaz, házasság révén felvehetjük férjünk nevét, ragaszkodhatunk hozzá, hogy a becenevünkön szólítsanak minket vagy az internet világában nicknevek mögé rejtőzhetünk. Ha pedig végképp nem tudunk megbarátkozni a nevünkkel, hivatalosan is megváltoztathatjuk azt.
A kreatív megnyilvánulásainknak – vállalkozásunknak, weboldalunknak, blogunknak – azonban mi magunk adunk nevet, néha tudatosan, a leggyakoribb esetben pedig csupán az ösztöneinkre hallgatva.
Ám akárhogy is jön létre egy elnevezés, számmisztikai elemzéssel feltérképezhetjük ennek az energetikáját, ami éppolyan árulkodó és informatív lesz, mintha a saját kereszt- és vezetéknevünkkel tennénk ugyanezt.

Mindennapi nő számokban
Néhány napja útjára indult a Mindennapi nő internetes magazin (ahol én is közreműködöm), ezt fogjuk most a számok tükrében megvizsgálni.
(A betűk számértékéről ITT olvashatsz.)
A legtöbb energia az 5-ös - E és N betűk - ami egy magazin esetében nagyon előnyős, hiszen ez képviseli a kommunikációt, a közvetítést, az információátadást, de a toleranciát és a kiegyenlítést is. Az energiasíkok közül a kommunikáció síkja (1-5-9) is jelen van, ami könnyeddé, levegőssé teszi a tartalmat. Ami gerincet és tartást ad neki, az a két másik sík az intellektus (4-5-6) és az anyagi világ (1-4-7) síkjai.
Így a tájékoztatás nem merül ki az üres fecsegésben, a pletykákban, hanem értelemmel, tartalmas gondolatokkal, megalapozottsággal tölti meg azt. A témák megközelítése gyakorlatias és jelen idejű. Érinti még a spiritualitást is, de nem ez lesz a fő vonulata (ahhoz kellene még egy 8-as).
A 2-es, mint valódi női energia hiányzik a névből, de ha összeadjuk a betűk számértékét megkapjuk azt is, vagyis a nőiességet, a lágyságot, az érzelmi tulajdonságokat – a funkcionális, letisztult, áttekinthető tartalom mögött.

Minden kezdet…
Érdemes a kezdőbetűt külön vizsgálni, mivel ezzel indítjuk útjára a teljes nevet. Itt a kezdés a „M” betű lesz, ami a 13-asból alakul 4-essé.
A tizenhármas átalakító energia (ennek az évnek is az alapenergiája), ami arra próbálja ösztönözni az Olvasókat, hogy merjenek változtatni, merjék felvállalni magukat – jelen esetben NŐként – hogy (maga)biztosabban mozogjanak a gyakorlati, a MINDENNAPI életben.
Related Posts with Thumbnails