2013. február 19., kedd

Három éves lettem! Blogszülinap

"A KÉRÉS

s ha addig élek
is: inkább engem hagyj el,
mint magad, Kedves!

- Fodor Ákos -

Talán nem épp szülinap idézet, de nekem az egyik nagy kedvencem. Így hát ezzel az örök érvényű gondolattal:
Isten éltessen Titeket, Kedves Olvasók!
Hiszen a blog belőlem születik, de általatok válik teljessé.
Három év... Nagy idő és rengeteg változás, természetesen nem csak a Padparadsa Astrology-val, de velem is zajlott, alakult, örvénylett és formálódott az élet.

Azt talán nem mindenki tudja, hogy a jelentőségteljes eseményeknek, mint amilyen egy házasság, egy vállalkozás vagy akár egy weboldal elindítás ugyanúgy van saját sorsa, önálló története, mint ami egy személy asztrológiai képletéből is kirajzolódik.
Ezért e jeles alkalomra megszerkesztettem a blogom radixát. Az első bejegyzést 2010.02.19-én, 14 óra 23 perckor, Kaposváron posztoltam, vagyis a blog akkor "látta meg a napvilágot".
Érdekes, hogy mennyi párhuzamot mutat a saját születési képletemmel ez a horoszkóp (például a nyolcas házas Nap, és a kilences házas Vénusz), de hát a "blog-gyerekek" is bizonyos mértékig hasonlítanak írójukra.
Személyes kedvenceim benne a Plútó-fényszögek, mivel ez alatt a pár év alatt az Alvilág ura alaposan megdolgozta az aszcendensemet. (Bizony, bizony, én is kiérdemeltem egy pólót, ezzel a felirattal: "Tisztelem a Plútót, és //remélem// már ő is tiszteletben tart engem.")
A Hold-Mars kvadráttal alaposan megküzdöttem, lelkesedtem, rohantam, és a sikertelenség vagy a visszajelzések hiánya alaposan elkeserített. Azonban a Mars-Szaturnusz oldás kitartóvá, a Hold-Plútó pedig megújulóvá tett.
Ezek után pedig csak költői túlzásokkal tudnék a kilences házas Halak Jupiterről beszélni, de végtére is egy ünnepeltnek nem a hibáit, hanem az erősségeit szokás egy ilyen alkalommal felemlegetni.
Végül már csak a horoszkóp MC-jén fényeskedő Algenib állócsillagot említem, ami az égi Pegazus (varázs-ló) szárnyát jelöli.
Related Posts with Thumbnails