2013. július 23., kedd

Horoszkóp az Oroszlán havára

"Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak, és nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni, hogy nincs "nem tudom", hogy nincs "úgyse sikerül" vagy "lehetetlen". Ők emlékeztetnek minket arra, hogy jó elhinni, a lehetetlen nem létezik."
- Sean Thompson -

Az asztrológiai évkör ötödik jegye az Oroszlán.
Időszaka a nyár közepe: július 22-én kezdődik és augusztus 22-én ér véget. (A csillagjegyek kezdete és vége a Nap járásából adódóan évente néhány napon belül mozog.)
Szimbóluma a kígyó vagy nyújtózkodó oroszlán.
Eleme tűz, minősége szilárd.
Uralkodó planétája a Naprendszer központi csillaga, a Nap.
Kulcsszavai: önbizalom, elevenség, akarat, uralom, hatalom, teremtés, kisugárzás, felsőbbrendűség.
Színei: a ragyogó nap-színek, az arany, a fehér és a narancsvörös
Kristálya: krizoberill, peridot, gyémánt
Virága: reprezentatív virágok

Ha az Oroszlán jegyében születtél:

Az élet egy hatalmas színpad, ahol te vagy a rendező és a főszereplő. Akkor érzed jól magad, ha a tekintetek rád szegeződnek, dicsérnek és elismernek. Szereted irányítani, ellenőrzés alatt tartani a dolgokat, ezért nehezedre esik átadni a vezetést Felsőbb énednek és csak ringatózni a sors hullámain.
Ha belevágsz valamibe azt öntudatosan, elsöprő lendülettel teszed, és ha eközben kreatív energiáidat is kiélheted, még a leghétköznapibb tevékenységben is örömödet leled. Az ismétlődést, a rutinokat nem szereted, az elvárásokat, a kötelezettségeket tehernek érzed, kivéve, ha önként vállaltad magadra.
Élvezed a luxust, a finom ételeket, a pazar körülményeket, ami másokkal is nagyvonalúan megosztasz. Ha tekintélyed vagy büszkeséged csorbát szenved, nehezen hevered ki, évekig hurcolod magaddal a sérelmet.
Szerelem: szenvedélyesség, életvidámság és bőkezűség jellemzi a kapcsolataidat. Szereted érezni és éreztetni, hogy fontos vagy.
Hivatás: azok a területek, ahol kiélheted kreativitásodat, vállalkozó kedvedet, illetve azok a szakterületek, amik a luxussal vannak összefüggésben, mint a menedzser, szervező, rendező, színész, ékszerkereskedő.
Egészség: legérzékenyebb szerved a szíved, és ebből adódóan a vérnyomásodra, vérkeringésedre is érdemes odafigyelned. Törekedj a stresszmentes életre vagy a megfelelő stressz-levezetésre.

Havi horoszkóp 2013-ban az Oroszlán-jegy időszakára:
Izgalmas, motiváló energiákkal indul az Oroszlán hónap és ezzel együtt az idei éved. Magas szintű alkotóerők kibontakoztatására lesz most lehetőséged, valóra válthatod az ötleteidet és kézzel fogható eredményeket érhetsz el... A folytatást elolvashatod a Mindennapi nő oldalán! (kattints a linkre)

További csillagjegyek szerinti havi horoszkóp:
Kos
Bika
Ikrek
Rák
Szűz
Mérleg
Skorpió
Nyilas
Bak
Vízöntő
Halak
Related Posts with Thumbnails