2015. január 1., csütörtök

Horoszkóp a Bak havára (2014. 12. 22 – 2015. 01. 19)

„Élni csodálatos mutatvány. De egyet ne feledj! A nyulat, amit elővarázsolsz a cilinderből, te tetted bele! Nem mások. Te magad. Ezt mindig elfelejted, és ebből van a legtöbb baj. Mi abban a megfordított tudatban élünk, hogy mindenért mások a hibásak. (...) Mindig mások. Mások felelnek az én életemért. Nem emlékszünk rá, hogy a nyulat mi tettük a cilinderbe.”
(Müller Péter)

Minden évben a Bak hónap az, amely átvezet bennünket az új évbe.
Fordulópontja meghatározó, hiszen nem csupán egy hónapot, hanem a 2015-öt is előrevetíti. Gondoljunk például az újévi fogadalmakra – ez a számvetés, a mérlegkészítés és az újratervezés időszaka... A teljes cikk elolvasásához kattints a csillagjegyed linkjére!

Csillagjegyek szerinti havi horoszkóp:

KOS: Vedd kezedbe életed tudatos megtervezését! Ez elsősorban a hosszú távú stratégiák kidolgozását jelenti. Akkor lehet szükséged ilyen jellegű korrekcióra, ha életed bármely területén elakadtál és nem tudtad terveidet megvalósítani ... A Kos havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

BIKA: Nagyon fontos, hogy felszámold életedben a ragaszkodásokat: azokat a kötődéseket, amik már nincsenek hasznodra. Ezek lehetnek tárgyak, emberi kapcsolatok, de megváltoztathatatlannak ítélt vélemények, merev álláspontok is ... A Bika havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

IKREK: Az energiakészletek (anyagiak, emberi kapcsolatok, fizikai kondíciók) áttekintése vár az év végén: hogyan sikerült gazdálkodnod a rendelkezésre álló lehetőségeiddel? Ha felemésztetted energiáidat, akkor nyugtalanságot, alváshiányt ...  Az Ikrek havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

RÁK: Az év vége az érzelmi élet számadását is jelenti. Neked különösen fontos, hogy ezen a téren kiegyensúlyozott legyél, mivel csak stabil érzelmi háttérrel tudsz alkalmazkodni a változásokhoz.A következő év pedig nagy változásokat ígér. ... A Rák havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

OROSZLÁN: Az év végi mérlegkészítés számodra most aprólékos, odafigyelést igénylő belső munkát jelent. Vedd számításba mik azok a dolgok, amik hasznosíthatók, és melyek azok, amiktől meg kell válni. Figyelj az érzéseidre, arra, hogy melyik élményhez ... Az Oroszlán havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

SZŰZ: Szívből élni – ez lehet a mottója a következő éves célkitűzésednek. Ez azt jelenti, hogy megszabadulsz a lelki bántalmaktól, a sérelmektől és a csalódásoktól, különben hol itt, hol ott bukkannak fel az életedben. ...  A Szűz havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

MÉRLEG: A döntéshozatal képessége számodra különös jelentőséggel bír, mivel ennek birtoklása az egyik feltétele személyiségfejlődésednek. Az elmúlt év az elhatározások éve volt, a következő pedig ezeknek a tudatos megvalósításáé lesz. ... A Mérleg havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

SKORPIÓ: Neked az emberi kapcsolataid áttekintése segíthet a jövő év sikeresebb tervezésében, alakításában. A kapcsolatteremtés nem csak a jó kommunikációs képességekbe rejlik, hanem azok tartalmasságában és mélységében. Mennyire tudsz őszintém beszélni, megnyílni? ... A Skorpió havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

NYILAS: A következő év azzal szembesít, hogy a saját ízlésed és világlátásod szerint alakítsd az életed. Csak abba menj bele, ami valóban téged szolgál. Itt elsősorban a lelki igényekről van szó, arról, ami nyugalommal és azzal az érzéssel tölt el ... A Nyilas havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MINDEN KEDVES BAK JEGYŰ OLVASÓMNAK!
BAK
: Kihívásban nem fukarkodott az elmúlt év. Ahhoz, hogy ebből jövőre valódi előrelépések és eredmények legyenek, le kell vonni a megfelelő konzekvenciákat és helyre kell tenni a téged ért lelki benyomásokat. Az is szükséges, hogy ne ragadj bele a kudarcokba ... A Bak havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

VÍZÖNTŐ: A jövő év legfontosabb „célkitűzése”, hogy ne menj el önmagad mellett. Ez azt jelenti, hogy vegyél részt intenzíven az életben, legyél nyitott, játékos és együttműködő másokkal. Minél inkább elhagyod a görcsös ragaszkodást vagy az útkeresést ... A Vízöntő havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

HALAK: 2014-es év számodra az életenergia tettekre váltását hozhatja el. Ha az elmúlt évben fektettél magadban arra energiát, hogy a bátortalanságodat, a határozatlanságodat, a céltalanságot felszámold, ezek a gyümölcsök mostanra beérnek. ... A Halak havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

Related Posts with Thumbnails