Padparadsa

Szeretettel köszöntelek!

Balogh Eszter asztrológus vagyok, a blog írója.
Ezeken a lapokon szinte minden, ami számomra kedves, megtalálható; asztrológia, számmisztika, tarot, szimbólumok, kristályok...
Szeretném Veled, kedves Olvasó, megosztani a gondolataimat, az érzéseimet, a hangulataimat, és azt, amit a csillagokra, a drágakövekre, a számokra, az álmokra pillantva látok.
Tulajdonképpen azért csinálom, mert örömmel tölt el az írás. S még nagyobb örömet jelent, ha soraimat olvasva ezek a gondolatok másokban is visszhangra találnak.

Az első találkozásomra ezzel a varázslatos világgal, már alig emlékszem, talán apukám meséit hallgatva kezdtem el vágyódni utána. Ő még ahhoz a nemzedékhez tartozott, akik számára a spiritualitás elterjesztése hazánkban egyszerre volt izgalmas kaland, kihívás és küldetés. Írógéppel gépelt, indigóval sokszorosított jegyzetlapokon, baráti összejöveteleken osztották meg a tudás, így ismerkedett ő is a jógával, az Arvisurával, a kelet misztikumával és az asztrológiával.
Remek mesemondó volt, én pedig lelkes hallgató; csillogó szemekkel, lenyűgözve figyeltem a történeteket egy olyan világról, ami láthatatlanul létezik körülöttünk, s tele van mágiával.
Aztán múltak az évek, én pedig dacos kamaszként hátat fordítottam mindennek, de a sorsunk kiteljesedését csupán kerülőutakkal hosszabbíthatjuk, végleg kicselezni nem tudjuk. Így gázoltam bele újra, óvatos lépésekkel abba a világba, amit gyermekkoromban olyan természetesnek hittem.

2002-ben végeztem okleveles grafológusként a Bodroghy Péter alapította Grafológiai Intézetben. Ami leginkább megfogott, az a betűk és terek mögötti ősi szimbólumok megfejtése volt, de ez csak tovább szította bennem a kíváncsiság tüzét, ki nem elégítette.
Utána egy régi szerelem teljesedett ki, mikor a drágakövekről tanultam a Victoriában. Dr. Oberfrank Ferenc a kristályok természetéről, legendáiról mesélt, míg Bognár László és Ditrói-Puskás Zuárd segítségével az ásványok belsejébe, életébe és születésük történetébe pillanthattam be.
2006-ban már párhuzamosan tanultam a tarot-t és az asztrológiát. A kártyák szimbólumrendszerének ismeretébe Nádas Nándor vezetett be. Asztrológiai tanulmányokat a Baktay-ban majd később Pásztor Andreánál folytattam, de Podonyi Hedvignek is sokat köszönhetek.
A kristályok lélektanával, a drágakőgyógyászattal és energetikával az évek folyamán kerültem kapcsolatba, és mára az asztrológiával kiegészítve alkalmazom.

Ha kérdésed lenne, vagy csak érdekel mindaz, amiről itt írok, keress bizalommal.

Köszönöm, hogy itt vagy velem!

Eszter
Related Posts with Thumbnails