2014. május 6., kedd

Híres férfiak a Bika jegyében

"Egy ölelés (...) sokkal többet jelent két test érintkezésénél.
Egy ölelés azt jelenti: nem vagy fenyegető, nem félek ennyire közel kerülni hozzád, el tudok lazulni, otthon érzem magam, védett helyen, ahol megértenek. A hagyomány szerint valahányszor szívből átölelünk valakit, egy nappal meghosszabbodik az életünk."

Paulo Coelho

Milyenek a Bika férfiak?

A Bika férfiaknak alapvetően két típusba sorolhatók. Egyik csoportba tartoznak azok, akikről "sugárzik a bikaság", vagyis a testük súlyos, nyakuk rövid, izmaik vaskosak és rendszerint kidolgozottak. A másik csoportnál a vénuszi lágy vonások a hangsúlyosabbak, ők keskeny csípővel, nyúlánk alakkal rendelkeznek.
A Bika szülöttjeit az érzéki élvezetek, a földi örömök motiválják, így ha a főzéshez nem is értenek, biztosak lehetünk benne, hogy ösztönösen jól választanak éttermet, rendelnek bort.
Szeretik az időtálló értékeket, ragaszkodnak bizonyos jól bevált márkákhoz. Ha autójukat, telefonjukat megszeretik, nem cserélgetik félévente újabb és újabb modellekre. Az anyagi biztonság fontos szerepet játszik életükben, ezért saját ingatlannal, vagyontárggyal vagy némi félretett pénzzel szinte biztos rendelkeznek.
Hűségesek és ragaszkodóak, ez a hivatásukra is igaz, nem csak a kapcsolataikra, igen nehezen szánják rá magukat, ha munkahelyet kell váltani vagy bármi máson változtatni. Igaz ez a világról alkotott elképzeléseire is.

Híres férfiak a Bika jegyében



Related Posts with Thumbnails