2018. november 19., hétfő

Boldogságteremtés

Előadás: 2018.11.29 (18:00-20:00)

Bevezető gondolat: "Mindenki maga irányítja sorsát; mi magunknak kell megteremtenünk boldogságunk okait. Csak mi tartozunk ezért felelősséggel, senki más." (Tendzin Gyaco)

☆☆☆

Általában egy januári évindító előadással szoktuk magunkat ráhangolni az előttünk álló 365 nap feladataira, de a következő év szerintem olyan komoly kihívást tartogat, ami miatt érdemes egy kicsit alaposabban felkészülni rá.

November utolsó csütörtökjére terveztem egy TAROT-TÚRÁT. Vagyis kivételesen nem (csak) az asztrológiát, hanem ezt a zseniális képes útmutatót is segítségül hívjuk.

Magát a beavatási utat teljességében hetekig-hónapokig tart végigjárni, ezért mi most csak amolyan ínyenc módjára belekóstolunk.

Olyan lesz, mint egy nyaralás utáni fotónézegetés. Végiglapozzuk ezt a csodás, szimbólum-albumot, ami segíthet nekünk abban, hogy a múltat merészen magunk mögött hagyjuk (0 - Bolond), majd megfogalmazzuk a tiszta teremtő szándékunkat (1 - Mágus) és arra is rápillantunk, hogyan tudjunk majd a 2019-es évben megtalálni a külső-belső harmóniánkat.

A részvétel regisztrációhoz kötött! (padparadsa @gmail .com)
A jelentkezők kapnak egy kis plusz információt is, ami jól jöhet a "kirándulásunkhoz". 😊

Az előadás részletei

Időpontja:
2018. november 29csütörtök
18:00-tól 20:00-ig
Helyszín:
Makadám Mérnök Klub (bejárat a Millenáris Parkból)
1024 Budapest, Lövőház u. 37.

Az előadásra várlak szeretettel!
Related Posts with Thumbnails