2016. június 19., vasárnap

Szolgálati közlemény

Sokadik kéretlen tartalomlopás után végre írásvédetté tettem a blogomat. Aki a továbbiakban szeretne bármilyen írott anyagot kölcsönözni tőlem, kérem, keressen meg a padparadsa@gmail.com e-mail címen.

Rengeteg munkám, időm van egy-egy bejegyzésben. Azok, akik nem végeznek kreatív alkotói tevékenységet bele sem gondolnak ebbe, csak használják a Ctrl+C Ctrl+V funkciót a billentyűzeten.

Nekem az összes bejegyzés minden szavában ott van a szívem, a lelkem, a meglátásaim, a tíz évnyi intenzív és interaktív tudásom.

A gondolataimat szeretném megosztani veletek, ezért is írok több, mint hat éve blogot.
De ezt továbbra is a saját felületeimen szeretném megtenni, nem pedig olyan gyűjtőoldalakon keresztül, akik mást sem csinálnak, csak innen-onnan ollóznak össze ellenőrizetlen tartalmakat.

Én minden soromért felelősséget vállalok. Lehet, hogy tévedek, lehet, hogy mások másképp látják ezeket a dolgokat, de a személyes blog lényege éppen ez: rólam szól.

Természetesen kölcsönössé, áramlóvá rajtatok keresztül válik mind a gondolat, mind a szó - azáltal, hogy elolvassátok, megosztjátok, szeretitek, netán továbbgondoljátok mindazt, amit írok.

De ez maradjon itt: kettőnk közt...
Related Posts with Thumbnails