2010. november 8., hétfő

Heti horoszkóp [11.08-11.14]

2010.11.08, hétfő
A párkapcsolatokkal összefüggő problémák, nehézségek kerülnek ismét felszínre. A változás elkerülhetetlen, de elsősorban a saját hozzáállásunk, nézőpontunk vár átalakításra. Vizsgáljuk meg magunkban a kapcsolatokról alkotott vágyainkat, elképzeléseinket!
Növő hold a Nyilasban, retrográd Vénusz átlép a Mérlegbe

2010.11.09, kedd
Magával ragadhat minket mások lelkesedése vagy mi próbálhatunk meg másokat győzködni számunkra fontos dologról. Ne legyünk sem meggondolatlanok, sem túlságosan erőszakosak, mindkettő miatt rövid úton kiütköznek a feszültségek. 
Növő hold a Nyilasban, Merkúr átlép a Nyilas jegyébe

2010.11.10, szerda
Régóta gyűjtögetett sérelmek miatt most hirtelen egy semmiség miatt is robbanhatunk. Jobb lenne a valós problémákat tisztázni, mint felesleges, nüansznyi dolgokon vitázni. Kérdezzünk rá bátran arra, ami olyan régóta zavar minket és igyekezzünk megoldani őket.
Növő hold a Bakban

2010.11.11, csütörtök
Fókuszáljunk azokra a dolgokra, amik igazán örömet okoznak. Figyeljük testünk jelzéseit, és ha épp egy jó fürdőre, egy kis mozgásra, egy regeneráló masszázsra vagy egy szelet csokoládétortára vágyik, adjuk meg neki/magunknak ezt a kényeztetést.
Növő hold a Bakban

2010.11.12, péntek
Ha nyitott szemmel járunk a világban, ma értékes tapasztalatokkal, információkkal gazdagodhatunk. Akár a munkában, akár a magánéletben kérjük ki bátran mások tanácsát, véleményét: egy új, objektív nézőponton keresztül mindent más színben láthatunk.
Növő hold a Vízöntőben

2010.11.13, szombat
A féltékenység, a túlzott féltés most bármilyen kapcsolatunkban megmutatkozhat akár mi vagyunk a kiváltói, akár az elszenvedői. Ne fojtsuk magunkba az érzéseket, akkor is ha heves kirohanásokkal jár, álljunk ki érzéseinkért.
Növő hold a Vízöntőben - első negyed

2010.11.14, vasárnap
Nagyon vágyunk a szeretetre, a gyengédségre, és most nekünk is jól esik kimutatni mások felé. Osszuk meg az érzéseinket, fejezzük ki gesztusokon, szavakon keresztül is. Szervezzünk romantikus programot, kellemes közös kikapcsolódást.
Növő hold a Halakban
Related Posts with Thumbnails