2010. november 17., szerda

Nyitva áll a világ

Többen megkerestek a karácsonyi ajándékutalvány kapcsán, hogy szívesen lepnék meg külföldön élő szeretteiket vele, de a rokonok, barátok mostanában nem terveznek hazalátogatást. Mégis mi a megoldás?

Bár alapvetően Kaposváron és Budapesten dolgozom, készítettem már elemzést az ország legkeletibb vagy az észak-nyugati szegletébe is. Sőt, még az országhatár sem volt soha akadály: beszélgettem horoszkóp kapcsán Londonnal, Amszterdammal, Dubai-jal.
Az internet lehetőségeit felfedezve nyitva áll a világ.
Azt tapasztaltam, hogy a meghitt, intim beszélgetésekhez, a legbelső titkok feltárásához legjobb az anyanyelvünket használni. Hiába boldogul valaki kitűnően egy idegen országban, hiába beszéli tökéletesen a nyelvet, ha a szerelmi életéről, az útkereséséről, a gyermeknevelésről van szó, magyarul tudja magát legérzékletesebben kifejezni.

A személyes találkozó és a Skype-os asztrológiai elemzések közti különbségek:

Azt leszámítva, hogy mindenki a saját otthonából vesz részt az elemzésben és nem egy közös helyiségben tartózkodunk, minden megegyezik. Előzetesen egyeztetjük a születési adatokat, a kérdéseket és az elemzés időpontját. Fontos, hogy nyugodt körülmények között tudjunk beszélni, ne zavarjon be a házastárs, a gyerek vagy akár a munkatársak jelenléte. A beszélgetés általában egy-másfél óra, ennyi időre általában mindenki meg tudja oldani maga körül az egyedüllétet.

A Skype programról:

A Skype egy internetes telefon (bővebben a Wikipedián), amit ha a rendszeren belül használunk teljesen ingyenes. Csupán a program, egy fejhallgató és egy mikrofon szükséges. A Skype letöltése gyors és egyszerű, magyar nyelven innen lehetséges.
Az én azonosítóm: padparadsa.hu
Related Posts with Thumbnails