2010. november 6., szombat

Szex az asztrológiában - Csábító csillagjegyek

A szexet kezdjük bemelegítésképpen egy kis flörttel.
A csillagjegyek csábításának illusztráláshoz Pino Daeni varázslatos képeit hívtam segítségül.

Tűz jegyűek: A HEVES CSÁBÍTÓK
KOS [03.21-04.20]
A Kos a flörtölésben nem teketóriázik, azonnal a lényegre tér. Leül kiválasztottja mellé, meghívja egy italra, és lehengerlő, ellenállhatatlan udvarlásba kezd. Nem híve a körülményes flört-játszmáknak. Egyértelműen megfogalmazza, mit szeretne, és elvárja, hogy a másik is legyen vele hasonlóan őszinte. Elutasítás esetén sértődés és csüggedés nélkül néz újabb „áldozat” után. Hódítani imád, de behódolni nem szeret.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
Az Oroszlán igazi nagyragadozóhoz méltóan vadászik. Ha ő kiszemel valakit, az nehezen menekülhet előle. Sugárzik belőle a szenvedély, az intenzív életöröm, az öntudatosság, és ezzel a másikat is hamar bűvkörébe vonja. Fellépése talán kissé színpadias, de mindenképp szívből jövő. Szívesen bókol, udvarol, azonban jólesik neki a viszonzás is. Számára a flört egy izgalmas, önbizalom-erősítő játék.

NYILAS [11.22-12.20]
A Nyilas könnyen szerelemre lobban. Ha valaki megtetszik neki, rajongással, lelkesedéssel veszi körül kiszemeltjét. Lehengerlő stílusa, optimizmusa és lángolása nem hagy hidegen senkit. Szívesen flörtöl akár külföldön is, a nyelv sem okoz különösebb problémát, hisz egész lényével képes kifejezni szándékait. Vonzzák az egzotikus és a nemzetközi kapcsolatok. Tüzesség mögött azonban egy örök-ártatlan gyermeki lélek lakozik.


Föld jegyűek: A TÜRELMES CSÁBÍTÓK
BIKA [04.21-05.21]
A Bika flörtöléshez latba veti érzéki, elbűvölő fizikai vonzerejét. Nem siet, nem rohanja le a másikat, türelmesen kivárja, míg őt szólítják meg. Ismerkedés közben szívesen kommunikál testi érintésen keresztül is. Szeret tánccal csábítani, tánc közben összesimulni. Fogékony az élvezetekre, és ezt szívesen meg is osztja: kitűnő érzékkel választ finom ételeket, alkalomhoz illő borokat.

SZŰZ [08.23-09.22]
A Szűz félénk érzékisége meghódításra vár. Ritkán kezdeményez, inkább illedelmesen, fegyelmezetten kivárja, míg megszólítják. Nem mestere a flörtnek, sokkal gyakorlatiasabb gondolkodású annál. Szavak helyett praktikus gesztusokkal fejezi ki magát. Ő az, aki leszedegeti a másik kabátjáról a hajszálakat, észreveszi a leszakadt gombokat, megigazítja az inggallért, és ezeken a finom érintéseken keresztül adja a másik tudtára közeledési szándékát.

BAK [12.21-01.19]
A Bak tartózkodó, józan gondolkodású, nehezen oldódik fel, ezért csak nagy ritkán megy bele flörtölésbe. Szüksége van egy kis időre, míg igazából belejön a csábítás-játékba. Mindig megtartja az udvarias határokat, sosem viselkedik személyeskedően, túlzóan vagy ízléstelenül. Tartós, komoly kapcsolat mellett a flört nemigen fér bele erkölcsi normájába.


Levegő jegyűek: AZ INTELLEKTUÁLIS CSÁBÍTÓK
 
IKREK [05.22-06.21]
Az Ikrek számára a flört nem más, mint a kommunikáció egyik formája. Leggyakrabban pusztán az ismerkedés kedvéért flörtöl, és ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy többet is akarna a másiktól. Igazi mestere a szavaknak, könnyedén elegyedik beszélgetésbe. Kíváncsian kérdez, így pillanatok alatt sok mindent megtud a vele szemben ülőről. Szórakoztató partner, hisz a legtöbb témában jól informált és naprakész.

MÉRLEG [09.23-10.22]
A Mérleg lételeme a flört, igazi mestere a kacérkodásnak. Elbűvölő személyisége, veleszületett bája, eleganciája, bárkit levesz a lábáról. Minden kapcsolatában a vele egyenértékű partnert keresi, így a flörtben is akkor van elemében, ha a másik is ugyanolyan játékos, mint ő. Kiváló a stílusérzéke, diplomatikus és figyelmes, ezért sosem mond olyat, amivel a másikat megbánthatja vagy zavarba ejtheti.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]
A Vízöntő független lénye igényli a flörtölést, még tartós kapcsolat mellett is szívesen ismerkedik. Ha megkötve érzi magát, egyenesen menekül a szabadság látszatát fenntartó flörtökbe. Eredeti és meglepő módon közeledik, a legváratlanabb mondatokkal, gesztusokkal kezdi az ismerkedést. Ő sosem használja a banális, unalmas ismerkedési sablonokat.



Víz jegyűek: AZ ÉRZELMES CSÁBÍTÓK
RÁK [06.22-07.22]
A Rák ártatlan, naiv bájával csábít. Kiváló adottságokkal érzi meg a másik szándékait, gondolatait, ennek megfelelő figyelmességgel reagál. Határtalanul romantikus, álmodozó, tele van vágyakozással. Ő a legártatlanabb flörtben is álmai hercegét keresi. Alapvetően tartós kapcsolatokra törekszik, ezért flörtölésbe is akkor megy bele, ha komolyak a szándékai a másikkal kapcsolatban.

SKORPIÓ [10.23-11.21]
Ember legyen a talpán, aki ellen tud állni neki. Ha a Skorpió kiveti a hálóját, nincs menekvés. Figyel, kivár, és a megfelelő időben „vadászni” indul. Érzelmes, szenvedélyes, csábító. Nem a szavak embere, nem is mondanivalójával hódít. Sugárzik belőle valami megfoghatatlan, ellenállhatatlan varázserő. Azonban  sokkal ragaszkodóbb annál, minthogy csupán az egyéjszakás kalandok kedvéért hódítson.

HALAK [02.19-03.20]
A Halak szívesen ábrándozik csábításról, előszeretettel nézi a romantikus filmek olyan jeleneteit, ahol lágy zene szól, sejtelmesek a fények, és mindent felölel a határtalan szerelem. A valósában is ezt keresi, a realizmus hideg zuhany érzelmes lelkének. Flörtben leginkább ő az elcsábítható fél. Érzékeny és odaadó lényével könnyen felkelti a másik óvó-védő ösztönét, gondoskodni akarását.
Related Posts with Thumbnails