2010. november 1., hétfő

Heti horoszkóp [11.01-11.07]

2010.11.01, hétfő
Ma Mindenszentek napja van, az elhunytakra való megemlékezés ünnepe. A mai nap energiája segít az elengedésben vagy a gyász feldolgozásában. Ne csak a hagyomány kedvéért gyújtsunk gyertyát a szeretteinkért, hanem ha szükségesnek érezzük lelkünket is tisztítsuk meg a láng fényénél.
Fogyó hold a Szűzben

2010.11.02, kedd
Kellemes napnak ígérkezik, főleg ha képesek leszünk kizárólag a jelenre koncentrálni. Harmonikusak, kiegyensúlyozottak leszünk, szellemileg frissek és kipihentek, talán a hosszú hétvégének köszönhetően. Ha a héten valódi kreativitást igénylő feladat vár ránk, időzítsük a mai napra az elvégzését.
Fogyó hold a Szűzben

2010.11.03, szerda
Felfokozott, sőt olykor szélsőséges érzelmek jellemzik a mai napot. Ne lepődjünk meg, ha érzékenyebben reagálunk másokra mint általában, vagy a környezetünkben élők sértődékenyebbek a megszokottnál. A régóta hordozott sérelmeket ideje lenne tisztázni!
Fogyó hold a Mérlegben

2010.11.04, csütörtök
Ha kedvesen, megértően közelítenek hozzánk, mi is sokkal kedvesebben és megértőbben reagálunk. Miért ne lehetnénk mi magunk, akik elindítjuk ezt a folyamatot? Ha nyitott szívvel közelítünk mások felé, sokat tanulhatunk és rengeteg támogatást kaphatunk.
Fogyó hold a Mérlegben

2010.11.05, péntek
Derűs, örömteli nap elé nézhetünk, ha szakítunk időt a szórakozásra, a kikapcsolódásra. Egy kellemesnek ígérkező esti program, baráti összejövetel kilátása segít átvészelni a nemszeretem kötelezettségeket is. Igyekezzünk semmit sem túl komolyan venni, és nevessünk minél többet!
Fogyó hold a Skorpióban

2010.11.06, szombat
Nagyon fontos, hogy önállóan gondolkozzunk és nézeteinkért ki is álljunk. Ma épp ez a képességünk kerül megmérettetésre. Lássunk tisztán, fogalmazzunk egyértelműen és világosan, ragaszkodjunk az elképzeléseinkhez. Ha bizonyos helyzetekben összezavarodunk vagy nehezen megy a megfogalmazás, akkor se hagyjuk magunkat.
Újhold a Skorpióban

2010.11.07, vasárnap
Kíváncsiságunk határtalan. Lelkesen fogunk bele hol ebbe, hol abba, szívesen fecsegünk, informálódunk, olvasgatunk. A szellemi befogadásból, nyitottságból jobbnál jobb ötletek születhetnek, jegyezzük le őket, a mai nap a megvalósításra, a kivitelezésre nem igazán alkalmas.
Növő hold a Nyilasban

Novemberi csillagászati események a Magyar Csillagászati Egyesület weboldalán.
Related Posts with Thumbnails