2010. április 2., péntek

Hold a Nyilasban

A nap energiája:
Optimista, felfokozott energia jellemző. Lendületesebben és lelkesebben végezzük feladatainkat, szívesen tervezgetünk. Hajlamosak lehetünk azonban a túlzásokra és a részletek figyelmen kívül hagyására.
Testi-szervi érzékenység:
Szervek közül a máj, testrészek közül a csípőtájék igényli a nagyobb odafigyelést. A túl zsíros étkezés, a túlzott alkoholfogyasztás az anyagcsere-folyamatokat most különösképpen megterheli.
Életmód-tippek:
Nyitottabbak, befogadóbbak vagyunk a világra, ezért ilyenkor szélesítsük látókörünket: olvassunk, tanuljunk, utazzunk. Kereshetünk minket érdeklő előadásokat, internetes fórumokat
Tüzes jegy lévén Nyilas holdállásnál legyen időnk mozgásra, aktivitásra. Ha tehetjük, menjünk a szabadba sétálni, kirándulni, kocogni. Az íjászat, a kerékpározás vagy a lovaglás is felüdítő lehet.
Étkezési tanácsok:
Hajlamosak lehetünk a túlzásokra, igaz ez az étkezésekre is. Jobban kívánhatjuk a teltebb, dúsabb, aromásabb ízeket, a vastag leveseket, a tejfölös-tejszínes ételeket, az édes desszerteket. Azért próbáljunk mértéket tartani és lehetőleg főzzünk zsírszegényen. Ilyenkor könnyebben rakódnak ránk a plusz kilók!
Ha az alkohollal esünk túlzásba, másnap a paradicsom, a rebarbara, az articsóka vagy cékla segíthet a máj regenerálódásában.
Lelki harmónia:
Ha tehetjük, sétáljunk egy nagyot a természetben!
Related Posts with Thumbnails