2010. február 28., vasárnap

Hold a Szűzben

A nap energiája:
Legjobb időpont arra, hogy elkészítsük az elkövetkezendő hónap költségvetését, beírjuk a naptárunkba a legfontosabb eseményeket.
Minden aprólékos munka elvégzése ideális ez a holdállás: varrjuk fel a leszakadt gombokat, rendezzük ábécésorrendbe a DVD-ket, fűzzük le albumba a nyaraláskor készült fényképeket.
Testi-szervi érzékenység:
Különösen érzékenyek lehetnek a beleink, ha valaki érzékeny rá, táplálékfelvételi zavarok felerősödhetnek ezeken a napokon.
Kerüljük a beleket irritáló ételeket.
Egészségügyi probléma esetén válasszunk inkább gyógyteát, természetes terápiákat.
Életmód-tippek:
A Szűz földies jegy, ilyenkor a gyakorlati dolgok kerülnek előtérbe. Takarítsunk, tegyük rendbe az otthonunkat. Szortírozzunk: használaton kívüli ruhadarabokat, lejárt szavatosságú élelmiszereket, válogassuk külön az újrahasznosítható szemetet, a visszaváltható üvegeket.
Az otthoni tevés-vevés elegendő aktivitást biztosít.
A kézműves tevékenységeknek, kreatív hobbiknak - az üvegfestésnek, gyertyaöntésnek, szalvétatechnikáknak - kedvező időszak.
Étkezési tanácsok:
Étkezésnél válasszunk a szervezet számára "hasznos" táplálékot, vagyis teljes értékű, egészséges ételeket. Ezek minél kevésbé feldolgozott, kíméletesen elkészített fogások legyenek. Kerüljük az egészségkárosító, mesterséges anyagokat, válasszunk inkább bio-, piaci- vagy háztáji termékeket.
Süthetünk otthon kenyeret is.
Szépségápolás:
A festésekre alkalmas időszak: festessünk hajat, szempillát, szemöldököt.
Related Posts with Thumbnails