2010. december 14., kedd

Heti horoszkóp [12.13-12.19]

2010.12.13, hétfő
Szélsőséges érzelmekre számíthatunk. Vagy kifejezetten optimistának, jó kedvűnek érezzük magunkat, vagy épp ellenkezőleg, úgy tűnik, ez a hét rettenetesen rosszul kezdődik. Leginkább a környezetünk és a körülmények határozzák meg, melyik jellemez minket.
Növő hold a Halakban, első negyed

2010.12.14, kedd
Nehezen hajlunk bármiféle kompromisszumra. Úgy érezzük, hogy mindent tökéletesen átlátunk, átgondoltunk, és ebből következően a mi nézőpontunk kikezdhetetlen. Könnyen lehet azonban, hogy a vitapartnerünk is hasonlóan gondolkozik, így pedig nem jutunk előbbre az érvelésünkkel.
Növő hold a Kosban

2010.12.15, szerda
Azok a helyzetek, amikhez túl komolyan vagy érzéketlenséggel közelítünk, a mai napon eléggé kilátástalannak tűnhetnek. Legjobb megoldás, ha elővesszük a humorérzékünket és minden igyekszünk sokkal felszabadultabban újraértékelni.
Növő hold a Kosban

2010.12.16, csütörtök
Ne legyünk annyira kritikusak másokkal szemben! Mindenki követhet el hibákat, bárki tévedhet. A saját bizonytalanságunkat hangsúlyozzuk a fölényes, kioktató viselkedéssel. Legyünk belátóbbak, segítőkészebbek, a saját életünket is megkönnyítjük ezzel.
Növő hold a Kosban

2010.12.17, péntek
Ma igazán szenvedélyesen és hevesen állhatunk ki magunkért, de éppoly szívesen megharcolunk másokért, egy jó ügyért, egy szívünknek fontos eszméért. Ha úgy érezzük, megéri küzdeni, bátran vágjunk bele!
Növő hold a Bikában
 
2010.12.18, szombat
Legszívesebben mindenfajta kötelezettséget a hátunk mögött hagynánk. Ma különösen nyűgösek lehetünk a kötelezőnek érzett karácsonyi bevásárlástól, házimunkáktól. Ha tehetjük, időzítsük más napokra ezeket.
Növő hold a Bikában

2010.12.19, vasárnap
Ha a régi, berögzült szokásainkhoz, gondolkodásmódunkhoz ragaszkodunk, nem jutunk előbbre. Hallgassunk inkább a megérzéseinkre, az ösztöneinkre, a belső sugallatokra, és merjünk végre azok alapján dönteni.
Növő hold az Ikrekben
Related Posts with Thumbnails