2010. december 6., hétfő

Heti horoszkóp [12.06-12.12]

2010.12.06, hétfő
Ha van valami, amit már régóta szeretnénk megérteni, kideríteni, vagy a végére járni, itt a kitűnő alkalom. Most sokkal élesebb a megfigyelőképesség, kritikusabb és mélyre hatoló a gondolkodás. Másokkal való kommunikációra is különösen fogékonyak vagyunk.
Növő hold a Nyilasban

2010.12.07, kedd
Ma az érzéseké a főszerep. Mindenféle érzések a felszínre kerülhetnek: elfojtások, félelmek, ösztönös megérzések, sejtelmek, viszont a megértésükre is lehetőség adódik. Merjünk szembenézni az érzéseinkkel és főként merjünk beszélni róluk, nagy terhektől szabadulhatunk meg.
Növő hold a Bakban

2010.12.08, szerda
A mai nap a saját magunkért vállalt felelősségre hívja fel a figyelmet. Arra, hogy a sorsunkat magunk alakítjuk. Ha bizonytalanok vagyunk magunkban, ma még jobban elbizonytalanodunk, ha azonban világosan látjuk a terveinket, ma erősítsük meg magunkban őket.
Növő hold a Bakban, stellium* a Bakban

2010.12.09, csütörtök
Lelki békénket könnyen feldúlja az elégedetlenség érzése. Érzékenyebbek, sértődékenyebbek, szeszélyesebbek, féltékenyebbek lehetünk, mint általában. Ne fojtsuk magunkba, inkább fogadjuk el, ezek is mi vagyunk, és igyekezzünk megélni szélsőséges, szenvedélyes természetünket is.
Növő hold a Vízöntőben

2010.12.10, péntek
Ne akarjunk mindenáron mindent kontrollálni, úgysem lehetséges. Adjunk helyet a spontaneitásnak, a rugalmasságnak, a változásnak. Ha így teszünk, azt vesszük észre, hogy minden sokkal gördülékenyebben megy körülöttünk.
Növő hold a Vízöntőben
 
2010.12.11, szombat
Ideális nap a lakás takarítására, szépítésére. Ma könnyen a végére érünk a dolgoknak, akkor is, ha sok tennivaló vár ránk. Legjobb, ha a családtagjainkat is beszervezzük segíteni.
Növő hold a Vízöntőben

2010.12.12, vasárnap
Kimondottan kellemes napunk lehet, ha nem viszünk semmit túlzásba. Gondoskodjunk szeretteinkről, készüljünk a közelgő ünnepre, aknázzuk ki kreatív, alkotói energiáinkat, de fordítsunk időt saját magunk kényeztetésére is.
Növő hold a Halakban 

*stellium = bolygóhalmozódás, ami hangsúlyossá teszi az adott jegyet vagy életterületet
Related Posts with Thumbnails