2011. január 6., csütörtök

2011 számmisztikája

Az előző...
A 2010-es év azt hiszem, a legtöbbünk életében gyökeres átalakulást hozott: akár a körülmények kényszerítettek változtatásra, akár az ösztöneink késztettek változásra.
A 10-es kártya a tarot olvasatban a Szerencsekerék, vagyis a nagy pozícióváltások mutatója.
A kettessel kezdődő évezred miatt ezeket a pozitív sorsfordulatokat gyakran KÉT-SÉGEK és KÉT-KEDÉSEK előzik meg, így meglehet, a túl sok hezitálás a döntésképtelenség miatt gyakran elúsztak a lehetőségeket. Sokan azonban az intuitív énjükre hallgatva elindították az átalakulási folyamatokat.

11
A 11-es számban két Mágus ereje találkozik, és a két aktív, férfias energia összeadódva, befogadó, bölcs női energiává - Főpapnővé - alakul (1+1=2).
A valódi Erő sosem agresszióból, görcsös akarásból születik, hanem akkor, ha békésen, derűsen és éberen szemléljük a világot, és mindig készen állunk a helyzetnek megfelelően cselekedni.
A klasszikus tarot képei egy női alakot és egy oroszlánt ábrázolnak, akik tökéletes összhangban léteznek. A nő magabiztosságot és nyugalmat áraszt, kettejük között ő az irányadó, miközben a vadállat ereje birtokában és tudatában engedelmeskedik neki. A nőt az oroszlán hatalmassága inspirálja, az oroszlánt a nő félelemnélkülisége szelídíti.
Ez az ösztönök, a szenvedélyek önmagunkba fogadását és kreatívvá formálását mutatja. Így válnak az egymásnak feszülő erők teremtő energiává.

Az erőbe vetett hit és a hitbe vetett erő
A 2011-es év a saját erőnk felvállalására ösztönöz. Olyan váratlan helyzetekkel találhatjuk szembe magunkat, amik a képességeinket, a kitartásunkat, az elszántságunkat teszik próbára, arra késztetve, hogy felfedezzük azt, ami bennünk lakozik.
A mesékben a legkisebb fiú is mindig felel a kihívásokra, akár furfangosságára, akár állhatatosságára, akár testi erejére van szükség, hogy a történet végére testben-lélekben-szellemben megerősödve, önmaga kishitűségén, bizonytalanságán felülkerekedve új emberként - hétköznapi hősként - folytassa életet.
Fontos, hogy tiszta fejjel, összpontosítva nézzünk szembe a próbatételekkel, mert csak akkor lehetünk eredményesek. Ha minden pillanatban éberek vagyunk, ez könnyen megy, ha nem, akkor fogadjuk meg azt a régi bölcsességet: aludjunk rá egyet! Aztán másnap ne késlekedjünk: tegyük, amit tennünk kell...
Related Posts with Thumbnails