2011. január 30., vasárnap

Közeledik a fordulat...

...február 19-én lesz egy éve, hogy megnyitottam ezt a blogot, és az első bejegyzésem megszületett.
Bár a születésnapok mérföldkövek csak az úton, mégis jólesik megpihenni mellettük és körbetekinteni, honnan jöttünk és merre tartunk. Hát, lássuk! 

Vissza
Az indulásnál egyetlen dolog motivált: írni akarok. Mert jól esik, mert késztetést érzek, és ha mindez másokban is visszhangra talál - annál jobb. Nem is gondoltam, hogy ennyi öröm, tanulás és ekkora fejlődés rejtőzik benne. Fantasztikus embereket ismertem meg. Hasznos visszajelzéseket, fontos megerősítéseket, barátságot és szeretetet kaptam Tőletek. Kinyílt a világ - szó szerint is - mivel ellátogattok hozzám kis hazánk minden zegéből-zugából, a környező országokból, de Amerikából, az Egyesült Királyságból, Dubaiból, Kanadából, Ausztráliából is vannak rendszeres "ideutazók".
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

Előre
Mivel ez a blogos-webes forma interaktív, és megtiszteltek a látogatásotokkal, nem csupán rólam, Rólatok is szól. Így a Ti érdeklődésetek éppen olyan fontos, mint a saját elképzeléseim. Vannak új ötleteim, de szeretném Veletek közösen alakítani az oldalt.
És az EGYÜTT-MŰKÖDÉSNEK legélvezetesebb formája a JÁTÉK!

Írjatok kommentet ehhez a bejegyzéshez arról, hogy miről olvasnátok szívesen asztrológia, tarot, számmisztika, kristályok témában.
A hozzászólok közt egy tarot-elemzést sorsolok ki.
A játék vége: 2011.02.18, éjfél

Szeretettel:
Related Posts with Thumbnails