2011. január 30., vasárnap

Közeledik a fordulat...

...február 19-én lesz egy éve, hogy megnyitottam ezt a blogot, és az első bejegyzésem megszületett.
Bár a születésnapok mérföldkövek csak az úton, mégis jólesik megpihenni mellettük és körbetekinteni, honnan jöttünk és merre tartunk. Hát, lássuk! 

Vissza
Az indulásnál egyetlen dolog motivált: írni akarok. Mert jól esik, mert késztetést érzek, és ha mindez másokban is visszhangra talál - annál jobb. Nem is gondoltam, hogy ennyi öröm, tanulás és ekkora fejlődés rejtőzik benne. Fantasztikus embereket ismertem meg. Hasznos visszajelzéseket, fontos megerősítéseket, barátságot és szeretetet kaptam Tőletek. Kinyílt a világ - szó szerint is - mivel ellátogattok hozzám kis hazánk minden zegéből-zugából, a környező országokból, de Amerikából, az Egyesült Királyságból, Dubaiból, Kanadából, Ausztráliából is vannak rendszeres "ideutazók".
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

Előre
Mivel ez a blogos-webes forma interaktív, és megtiszteltek a látogatásotokkal, nem csupán rólam, Rólatok is szól. Így a Ti érdeklődésetek éppen olyan fontos, mint a saját elképzeléseim. Vannak új ötleteim, de szeretném Veletek közösen alakítani az oldalt.
És az EGYÜTT-MŰKÖDÉSNEK legélvezetesebb formája a JÁTÉK!

Írjatok kommentet ehhez a bejegyzéshez arról, hogy miről olvasnátok szívesen asztrológia, tarot, számmisztika, kristályok témában.
A hozzászólok közt egy tarot-elemzést sorsolok ki.
A játék vége: 2011.02.18, éjfél

Szeretettel:

14 megjegyzés:

 1. Mindent szívesen olvasok, amit írsz :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm János, örülök neki! :))

  VálaszTörlés
 3. Én is mindenről nagyon szívesen olvasok, amiről írsz, de amin hirtelen megragadt a tekintetem, az a számmmisztika. Mostanában eléggé foglalkoztat ez is (persze a többi is... :))
  Amúgy előre is boldog blogszülinapot! :)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Ildinyó, mindent! Akkor számmisztika megy a listámra! ;)

  VálaszTörlés
 5. Szia!
  Én szívesen olvasnék a kristályokról, híres kosokról és egyben örömmel játszom Veled!!

  De úgy látom egy jó darabig lesz mit olvasnom, mert valami fantasztikus a téma amit választottál:))én pedig csak most csatlakozom!!

  VálaszTörlés
 6. Isten éltessen! Csak így tovább. A blogod az első minden nap a postafiókom után :o) Nagyon bejönnek a napi gondolataid, a jegyköszöntők, és a hírességek gyűjteménye. A heti horoszkóp helyett/mellett nem gondolkoztál egy nagyobb áttekintésen jegyek nélkül? Párhetes átfogó valamire gondolok, vagy egy-egy fontosabb bolygóegyüttállás kapcsán, amit kiemelnél a hatásokból.... Biztos érted ;o) Ja, és még egy: egy-egy híres ember horoszkópjáról is szívesen olvasnék itt nálad. Kristályok is jöhetnek, meg a Tarot. Szóval minden. Köszönöm! Puszi. G

  VálaszTörlés
 7. A kristályos (és indiános) bejegyzéseket szeretem nagyon! Elsővel sokat foglalkozom, az indiánoknak pedig mindent elhiszek! :)
  Sok játszópajtást kívánok! :) Puszi.

  VálaszTörlés
 8. Ceffa, szeretettel köszöntelek! Hírességeket, amelyik csillagjegynél kimaradt, pótolom!

  Giza, édes vagy, köszi a kommentet! ;) Tarot lesz, hamarosan indul! Átgondolom, hogyan is mehetne az áttekintés... Puszillak!

  Raindrop, köszi! Kristályokról milyen formában olvasnál még? Puszi Neked is!!

  VálaszTörlés
 9. Én szívesen olvasom az asztrológiával kapcsolatos minden írásod, érdekes nagyon, de a többi is. Boldog szülinapot a blogodnak, még sokáig és sokszor:-))))

  VálaszTörlés
 10. Kedves Anikó! Nagyon köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 11. Kristály/drágakő sikersztorikról olvasnék. Mire használtad, kinél, hogyan vált be. Tisztításuk, kezelésük stb....

  VálaszTörlés
 12. Nekem a kristályok a kedvenceim... Nem feltétlenül csak a csillagjegyekhez kapcsolódóan, a "szerelmes kristályok" pl. nagyon tetszett. :) Hasonlóan, valamilyen témák köré "csoportosuló" kristályoknak örülnék.
  A másik kedvencem a csillagjegyek és ... sorozat. :)
  A tarot-ról egyelőre nem tudok sokat, de érdekelne a dolog...

  VálaszTörlés
 13. Szia Linda! Örülök, hogy látlak! :) Köszi, majd gondolkozom valami izgalmas, új témán...!

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails