2011. április 1., péntek

Bolygóközi buli a Kos jegyében

2011.04.02-án, dél körül a Hold is belép a Kos jegyébe, és csatlakozik a napok óta ott sorakozó planétákhoz. A torlódás a harmadikai újholddal tetőzik, majd a legvirgoncabb égitest továbbáll. A halmozódás azonban marad, míg a Nap át nem lép a Bikába, ekkor azonban a Vénusz csatlakozik a Kos jegy ötöséhez és ők május közepéig a saját jegyében élvezkedő, erőteljes Mars energiák uralma alatt maradnak.

Mit is jelent ez?
A Kos jegyére jellemző energikusság, harciasság, lendület színezi az érzelmeket, a gondolatokat és motiválja a cselekedeteket. Sokkal spontánabbak, rámenősebbek lehetünk az élet minden területén. Vagy épp ellenkezőleg, azt tapasztaljuk, hogy mások sokkal erőszakosabbak velünk szemben.
Kapcsolati szempontból: élénkülés várható, románcok, veszekedések, konfliktusok, futó viszonyok... Bármi lehetséges, de minden esetben a szenvedély hevétől fűtve.
Egészségügyi szempontból: gyakori lehet a hirtelen fellépő heves fejfájás, az influenza vagy a kimerültség, ezért érdemes az immunrendszert egy kicsit felturbózni. Legyünk óvatosak az utakon, a közlekedésben is, a feszültség ott is érzékelhető.
Related Posts with Thumbnails