2013. március 4., hétfő

Kerti virágok helyett kristályvirágok... induljon a tavasz!

"Mindenki láthatatlan drágakövet rejt magában,
akármilyennek született,
s ezt csiszolni, formálni kell."
- Marlo Morgan -

Szerdán (03.06-án) indul a Kristálytestek, kristálylelkek tanfolyam!
Én már nagyon várom, mivel olyan dologgal kapcsolatban fogok ismereteket, érdekességeket, történeteket átadni az érdeklődőknek, amik iránt végtelen rajongást, sőt mi több, elragadtatást érzek.

Nem tudok visszaemlékezni, hogy a kristályok szeretete nálam hol és mikor kezdődött, de az biztos, hogy a "szerelem" múlhatatlannak bizonyult. Nem csupán szépségük, színük vagy csillogásuk varázsolt el, hanem kortalan, finom és mélyről fakadó bölcsességük is rabul ejtett.
Sokrétűek, árnyaltak és szerények. Hordhatjuk őket ékszerben, vagy csak a zsebünkben, kiegészíthetünk velük gyógyító terápiákat, vagy rejthetjük őket éjszakára a párnánk alá.

Az anyag, amit összeállítottam informatív és formatív is egyszerre. A tényszerű adatok mellett a megismerés és a megértés a cél. Hogy ne csak "visszahangozzuk" a kristályokról szóló tudnivalókat, hanem érezzük őket.

2 megjegyzés:

 1. Kedves Eszter!

  A napokban hívott engem egy kő, jobban mondva két kő. A Boji kő. Ők "párosan is páratlanok". A kövek általában szólítanak, de ők konkrétan hívják is -nemcsak megszólítják- az embert. Nagyon csodálatosak és az energiájuk is elbűvölő ... Egy fiú és egy lány kő ... párban "dolgoznak". És nemcsak felénk barátságosak, hanem a többi már meglévő köveink felé is nagy barátsággal "közelednek". Tényleg élő energiával bírnak ...

  Róluk, ezekről az "élő" kövekről szeretnék még többet megtudni.

  Köszönöm.
  Edith

  VálaszTörlés
 2. Kedves Edith,

  Ebben a témában itt olvashatsz néhány gondolatot a pop-rockhoz hasonló moqui-ról:
  http://padparadsa.blogspot.hu/2010/09/aramlo-energiak.html

  Szép estét,
  Eszter

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails