2013. május 29., szerda

Az Igen napjai

"Nem szerelem az, ami változik, ha minden más változik.
Örök útjelző az, ami meg sem rezdül semmilyen viharban.
A szerelmet nem koptatják az idő röpke órái s hetei.
A szerelem örök, ítéletnapig."
- William Shakespeare -

Az esküvős bejegyzések között most az igen napjáról lesz szó.
A házasság időpontjára készülhet személyre szabott, egyedi horoszkóp is, de ha nem vizsgálódunk ennyire részletesen, már önmagában a nagy nap dátuma is árulkodó lehet. A számok energetikáját hívjuk segítségül ahhoz, hogy feltérképezzük az esküvő napjában rejlő üzeneteket.
A házasság számát úgy kapjuk meg, hogy összeadjuk a dátumban lévő összes számot, az összeadást pedig addig ismételjük, míg végül egy egyjegyű számot kapunk. Pl. 2013.05.29: 2+1+3+5+2+9=22, 2+2=4

SUGÁRZÓ SZERETET
Az 1-es, az egység megteremtése, boldog, nyitott lelkiállapot, tökéletes egy új kezdethez. Ezekre az alapokra helyezett kapcsolat tele van lelkesedéssel, kezdeményezéssel, lendületességgel. A párok együttes akarata jut érvényre az igen kimondásával. Az egyes energia olyan, mint valami öröm-esszencia.
A kapcsolat buktatója az elvakultság lehet. 

GONDOSKODÁS
A 2-es egymás szeretetteljes támogatása, a férfi-női pólusok egymásra találása, összeolvadása és kiegészítése. Ebben a kapcsolatban a szeretet bölcsessége és megértése rejlik. A felek könnyen hangolódnak egymás érzéseire, gondolataira, igényeire és a vitákat is diplomatikusan rendezik le.
A kapcsolat buktatója az elszakadástól való félelem lehet. 

HARMÓNIA
A 3-as a bőség áramlása, a termékenység és a kivirágzás száma. A kapcsolat a birtoklás és a bezártság helyett a nyitottságra és a bizalomra épül. A pár képes a közös célokért örömmel, kreativitással és türelemmel cselekedni. Megosztják egymás közt az őket ért örömöket és a szépségeket.
A kapcsolat buktatója az érzelmek elrejtése, az elzárkózás lehet.  

BIZTONSÁG
A 4-es az oltalom, a ragaszkodás és a stabilitás száma. Ebben a kapcsolatban a legfőbb motiváció az érzelmi gazdagság kiteljesedése és a közös, biztos alapok megteremtése lesz. A pár nagy hangsúlyt fektet az egzisztencia, az anyagi biztonság megalapozására. Kölcsönösen támogatják és segítik egymást.
A kapcsolat buktatója a feltételekhez kötött szeretet lehet. 

TUDATOSSÁG
Az 5-ös számba az új élet melletti tudatos döntés rejlik. Az ilyen kapcsolatok általában a múlt végleges lezárásával, tiszta lappal indulnak. A párok egymást tanítják, inspirálják. Közösen fedezik fel a világot, akár úgy, hogy sokat utaznak vagy közös időtöltéseket, érdeklődési kört keresnek.
A kapcsolat buktatója az lehet, ha nem hajlandók szembenézni a problémákkal.

ÉRZÉKISÉG
A 6-os az életélvezet, a harmónia száma. Ez a kapcsolat a szerelmen, az érzékiségen, a gyöngédségen alapul. A párok számára nagyon sokat jelent a kapcsolat, együttesen fedezik fel a testi örömöket, a létezés szépségeit. A házasság mellett is elsősorban a szívükre hallgatva döntöttek.
A kapcsolat buktatója az érzelmek kihűlése és a csábítás lehet.

LEHETŐSÉGEK
A 7-es számban határtalan lehetőségek rejlenek. Ebben a kapcsolatban az itt és most öröme, szenvedélyessége és  a pillanat csodája rejlik. Lehet, hogy a házasságra hosszú ideig kellett várni, vagy akadályokat kellett leküzdeni érte, de így ez a kapcsolat már kiállta az idő próbáját.
A kapcsolat buktatója a spirituális fejlődés hiánya lehet.

EGYENSÚLY
A 8-as szám mögött nagy fokú belső bizonyosság rejlik. A pár képes a közös felelősségvállalásra, házasságuk egyfajta sorsfeladat, sőt, gyakran karmikus kapcsolatot jelöl. Mindkét fél számára fontos erény az őszinteség, a lelkiismeretesség. A kapcsolatban egyenrangú félként vannak jelen.
A kapcsolat buktatója az őszintétlenség lehet. 

BOLDOGSÁG
A 9-es szám mögött a mély, belső boldogság megosztásának a vágya áll. A pár tagjai megtapasztalták az önállóságot, s most már éretté váltak a közös életre is. A kapcsolaton belül is szükségük van a privát szférára, a saját elfoglaltságokra, de az együtt töltött időben maximálisan egymás felé fordulnak.
A kapcsolat buktatója az lehet, ha a másiktól várják el a boldogságot.

Ha szeretnél többet tudni a tarot-ról, a számmisztikáról, jelentkezz az Élet 22 kulcskérdése egyéni vagy kis csoportos tanfolyamomra!

undefined

Related Posts with Thumbnails