2014. március 8., szombat

Neked mi az életterved? Nádas Nándor és Balogh Eszter előadása a Szerpentin Szalonban

"A kaleidoszkóp egyszerű és bámulatos. Elég, ha tíz különböző alakú, más-más színűre festett üvegdarabkát helyezünk el benne, mielőtt lezárnánk. A tükörrendszer elvégzi a dolgát. Aztán megrázhatjuk tízszer, tízezerszer, és soha többé nem fogjuk látni ugyanazt a mintázatot. Az ember nem egyszerű, de bámulatos. Őbenne nem tíz, nem is tízezer, és nemcsak más-más alakú és színű üvegdarabka van elhelyezve. Különben is, az ember nem lezárható, mint egy kaleidoszkóp, ezért folyton-folyvást belékerül valami új, és mégis van egy ismeretlen pillanat, amikor végérvényesen rögzülnek benne a tükrök. (...) Minden embernek megvan a maga tükörrendszere, ami csak a sajátja." - Ancsel Éva -

Hamarosan, a napéj-egyenlőséggel beköszönt csillagászati tavasz.
Innen indul a Kos jegyével az asztrológiai évkör is. Ehhez a ponthoz kapcsolódik a születés, a létbe lépés, az önérvényesítés élménye. Itt történik meg az önazonosság, amikor azt tudjuk mondani: "Helló, Világ! Itt jövök én!"

Születésünk pillanatának égi fényképét őrzi a horoszkóp, ezzel pozicionáljuk magunkat a világban, itt kijelöljük a legfontosabb irányainkat. De nevünkben éppen úgy kódolva van az életfeladatunk, mint az asztrológiai képletünkben.
Az önismereti folyamat talán egyik legfontosabb feladata, hogy meg-, illetve felismerjük ezt az élettervet, hogy megadjuk magunknak a választ: "Ki vagyok én?".

Ha van kedved a saját válaszaid után kutatni, 2014. március 22-én, szombaton, 17 órakor egy beszélgetéssel, kártyahúzással, kellemes kávézással összekötött gondolatébresztő előadásra invitálunk téged.

A helyszín: Szerpentin Szalon Régiségbolt és Kávézó
1011 Budapest, Hunyadi János utca 23/A.

Az előadást Nádas Nándorral közösen tartjuk. Én a Kos hónap képletéről, a csillagjegyek életterveiről beszélek, Nándi pedig a nevünkben rejlő kódokról mesél.

A belépés díjtalan, a fogyasztást megköszönjük. Egyébként is, az isteni kávét és csokoládés croissant vétek kihagyni!

A korlátozott helyek miatt érdemes regisztrálni a Szerpentin Szalon Facebook oldalán.

Várunk szeretettel!
Related Posts with Thumbnails