2014. augusztus 31., vasárnap

Heti holdnaptár: 09.01-től 09.07-ig

2014.09.01, hétfő: növő hold a Nyilasban

A szeptember első napjaiban nehéz lesz visszarázódni a hétköznapok kerékvágásába, és az időjárás sem könnyíti meg a dolgunkat. Legszívesebben ágyba heverészve, olvasgatva, filmet nézve ütnénk el az időt.
Ráadásul mások rossz kedvére, negatív hangulatára is érzékenyebbek lehetünk. A gyakorlati tennivalókhoz csak vonakodva látunk hozzá, ám ha mégis szeretnénk haladni a dolgainkkal tervezzünk egészen kis lépésekben. Akár úgy, hogy mindig a következő fél-egy órára tűzünk ki magunk elé teljesíthető kis célokat.

Életmódtipp: ezekben a napokban szervezetünk jobban igényelheti a tartalmasabb, kalóriadúsabb ételeket, de azért próbáljunk mértéket tartani.

2014.09.03, szerda: növő hold a Bakban

A hét közepén folytatódik még az irányvesztettség, a túlérzékenység. Kommunikációnkban is elsősorban az érzelmeink és hangulataink veszik át az irányítást, így hajlamosabbak lehetünk akár a sértődékenységre, akár a pletykálkodásra.
Azok akik jól bánnak a szavakkal, most könnyedén a hatásuk alá vonhatják a hallgatóságukat. Így előadóknak kedvez ez az időszak, de ha megpróbálnak valami tuti üzletre, kihagyhatatlan lehetőségre rávenni bennünket, legyünk körültekintőek.

Életmódtipp: ízületeink, csontjaink érzékenyebbek, fájósabbak lehetnek, ezért kerüljük a túlerőltetést.

2014.09.06, szombat: növő hold a Vízöntőben

A hét végét szellemi frissesség jellemzi. Mélyebb megértéssel és magasabb perspektívából pillanthatunk életünk különböző eseményeire. Főleg a párkapcsolattal, a családdal összefüggő dolgok kerülhetnek egészen új aspektusba.
Ha ezen a téren tisztázni való van, ne halogassuk, mert a következő időszakban megint feszültebbé válhat  a kommunikáció. Olyasmik kerülhetnek a felszínre, amiket rejtegetni szeretnénk, így talán jobb elébe menni a dolgoknak.

Életmódtipp: társasági-baráti összejövetelekre kiválóan alkalmas ez a hétvége. Nem kell túlbonyolítani, a spontán programok ilyenkor a legjobbak!
Related Posts with Thumbnails