2011. február 5., szombat

Másfél óra lebegés, avagy átjáró egy békésebb világba...

...gondolom ezt bizonyos drogokkal is el lehet érni, de van egy módszer, ami száz százalékos élményt nyújt, mellékhatások és kellemetlen utóhatások nélküli, kifejezetten egészséges, környezet- szív- és főképp emberbarát. Következményei persze ennek is vannak - mint minden jó dolognak az életben - rá lehet szokni!

A holisztikus masszázsról beszélek.

Múlt héten voltam Zsófinál, akiről már írtam Az érintés művészete című bejegyzésben.
Most személyesen is megtapasztaltam mindazt, amiről ott beszélgettünk.
Fantasztikus élmény volt!
Sokféle masszázst kipróbáltam már, de ez teljesen elvarázsolt.
A holisztikus masszázsát nehezen tudom meghatározni. Szerettem volna minden apró részletre figyelni, hogy megírhassam az élményt, miközben az agyam igyekezett teljes kikapcsolódással reagálni.
Azért megpróbálom összefoglalni.
Nagyon fellengzősen hangzana, hogy "a testem fizikai mátrixa mellett ez a masszázs az asztráltestemet is újraharmonizálta", egyrészt ezt a kijelentésemet én magam sem érteném, másrészt közelében sem járna az átélteknek.
A fizikai hatás csak tört része volt az egésznek, kerekké Zsófi figyelme és rám hangolódása tette. A mozdulatokkal, az érintésekkel úgy tűnt, nem csak a bőrömmel és az izmaimmal került kapcsolatba, hanem mélyebb és magasabb rétegekkel is. Azokkal ahol az érzelmi feszültségek, gátak összegyűlnek és azokkal, ahol ezek elsimulnak, kiegyenlítődnek.
Másfél óra alatt egy csodálatos kis szigeten találtam magamat, átéltem a tökéletes ellazulás állapotát, feltöltődtem és letettem egy rakás fölösleges idegességet.
Igazi NŐI energiákat kaptam, mintha a víz különböző formái vettek volna körül. Hol az óceán hullámai ringattak, hol a nyári zápor frissített, hol a forró víz oldotta belőlem a feszültséget.

Olyan élményről beszélgetni, amit a másik fél sosem tapasztalt, képtelenség. Ezért inkább azt javaslom, próbáld ki Te is!
A Body-Spirit weboldalon minden információt megtalálsz. És ha belekóstoltál, kérlek, oszd meg velünk itt a kommentekben a saját meglátásaidat!
Related Posts with Thumbnails