2011. február 10., csütörtök

Szerelmes ajándékok - közeledik a Valentin nap

KOS [03.21-04.20]
A Kos hölgyek imádják az égőpiros rózsát, mindenféle díszítés nélkül, a maga csodás egyszerűségében. Desszertnek pikáns és szenvedélyes chilis csokit, az italok közül tüzes Egri Bikavért válasszuk. Ajándékunkat díszítsük vörös szalaggal. A kihívásokkal teli élmény-ajándékok is örömet és felejthetetlen perceket okozhatnak, mint például ejtőernyős ugrás vagy a drift száguldás.
Szerelmes üzenet a Kos számára:

„Ha olyasmire vágysz, ami még sohasem volt a tiéd,
tedd meg azt, amit még sohasem tettél meg.”
N. Peseschkian
BIKA [04.21-05.21]
A Bika hölgyek csokra legyen gömbölyű, meleg árnyalatú, narancs és terrakotta színű virágokból válogatott, például tulipánból, alstroemériából, fréziából, krizantémból kötve.
Desszertnek marcipánnal töltött bonbont, italnak pedig Calvadost ajándékozzunk.
Egy magunk válogatta szerelmes CD, vagy a kedvesünk kedvelt ételeiből összeállított vacsora is igazi Valentin-napi meglepetés. Egy hangulatos, romantikus fiákerezés pedig örök élmény számukra.
Szerelmes üzenet a Bika számára:

METAMOR
Már úgy szeretlek,
mint igazi ínyenc egy-
egy étel nevét.
Fodor Ákos
IKREK [05.22-06.21]
Az Ikrek hölgyeknek kitűnő virágválasztás egy könnyed, sokszínű, vidám gerbera csokor. Desszertnek válasszunk ribizlivel töltött apró csokoládékat, italnak bodzapálinkát. A nyitott és a világra kíváncsi Ikrek számára egy magazin-előfizetés, vagy egy szép, névre szóló gravírozású toll is kitűnő ajándék. Ha élményt szeretnénk adni kedvesünknek, lepjük meg egy emlékezetes túrával, kirándulással.
Szerelmes üzenet az Ikrek számára: 

„Talán Isten úgy akarja, hogy találkozzunk sok
nem hozzánk illő emberrel, mielőtt találkozunk
az igazival. Így mikor végre találkozunk vele,
tudunk majd hálásak lenni ezért az adományért.”
Paolo Coelho
RÁK [06.22-07.22]
A Rák hölgyek részére a Valentin csokor fehér és rózsaszín árnyalatú legyen, mimózából, liziantuszból, tulipánból kötve. Csokoládék közül válasszunk kagylóformájú bonbonokat, italok közül tejszínlikőrt. Mindkét esetben csomagoljunk mellé egy kedves, puha plüssfigurát. Igazán személyes ajándék a közös emlékeket megörökítő, saját kezűleg összeállított fotóalbum. Az élményajándékok közül válasszunk, például egy hétvégét valamelyik otthonos hangulatú vidéki szállodában, vagy néhány órás közös kényeztetést ígérő day spa programot.
Szerelmes üzenet a Rák számára:

„A magány ellentétpárja nem az,
hogy nem vagy egyedül.
Hanem a meghitt közelség.”
Richard Bach
OROSZLÁN [07.23-08.22]
Az Oroszlán hölgyek Valentin napi csokrába köttessünk tűzliliomot, napraforgót, narancsvörös rózsát. Desszertek közül válasszunk különleges narancslikőrös trüffelt, italnak minőségi vörösbort, mondjuk Pinot noir-t. Ajándékozhatunk hölgyeknek ízléses alkalmi ruhát, uraknak nyakkendőt, hozzá illő tűvel, olyasmit, amiről messzire sugárzik a kifinomultság, az elegancia és a minőség. Élmények közül mindenképpen valami exkluzív dolgot keressünk, béreljünk limuzint és vigyük el kedvesünket egy fergeteges koncertre, vagy egy kaszinóba.
Szerelmes üzenet az Oroszlán számára:

„A szeretet művészet; semmi sem fontosabb a világon,
mint megtanulni ezt a művészetet.”
Erich Fromm
SZŰZ [08.23-09.22]
A Szűz hölgyek virágcsokra legyen visszafogottabb, szolidabb szegfűből, hypericumból, mimózából kötve, esetleg kalásszal díszítve. Fontos számukra az egészséges életmód, ezért inkább bio csokit, alkoholos ital helyett pedig tea-válogatást adjunk.Ajándéknak a natúrkozmetikumok között keressünk megfelelőt, vagy válasszunk olyan tárgyakat, amit a munkahelyén is használni tud. Élményajándékok közül olyasmi mellett döntsünk, ahol a testi-lelki egészség kerül fókuszba.
Szerelmes üzenet a Szűzek számára:

„Azt mondják, a földi boldogsághoz a következők kellenek:
legyen kit szeretnünk, legyen mit csinálnunk
és legyen miben reménykednünk.”
Tom Bodett
MÉRLEG [09.23-10.22]
A Mérleg hölgyeknek illatos csokrot köttessünk, fréziából, kaméliából, fehér liliomból. Desszertnek levendulás csokoládét, ital gyanánt pezsgőt ajándékozzunk. Az ékszer, a parfüm vagy egy elegáns vacsora biztosan nyerő Valentin-ajándék. Ha élményt akarunk nyújtani, vigyük kedvesünket színházba, nézzünk meg egy musicalt, vagy fizessük be őt egy néhány órás vagy akár egy egész hétvégés stílustanácsadásra.
Szerelmes üzenet a Mérleg számára: 

„Szeretni semmi. Ha szeretnek, az már valami.
Ha szeretsz és szeretnek, az a minden.”
T.Toilis
SKORPIÓ [10.23-11.21]
Skorpió jegyű szívünk hölgyét sötét tónusú orchideával lephetjük meg. Desszertnek kitűnő választás a szarvasgombás csokoládé, italok közül az áfonyapálinka. Ajándékozzunk szexis fehérnemű, lehetőleg fekete vagy tűzvörös színben. Élményajándékképpen a hölgyeket meglephetjük sztriptíz tanfolyammal, az urakat pedig egy valódi, vérpezsdítő erotikus tánccal.
Szerelmes üzenet a Skorpió számára:

„Minden tartós kapcsolat kulcsa, hogy az ember tudja,
mikor vonuljon félre, és mikor húzódjon közel.”
Doménio
NYILAS [11.22-12.20]
A Nyilas hölgyek csokra legyen olyan nagystílű, mint kedvesünk maga, lehet benne kardvirág, esetleg lila írisz. Desszertnek vanília ízesítésű csokoládét, italnak gyümölcslikőrt válasszunk. Csomagolásnál nagyon örül, ha bíborszínű papírt használunk. Keressünk olyan Valentin-napi ajándékot, amivel Nyilas kedvesünk másoknak is eldicsekedhet. Jó ötlet az íjászat, a lovaglás vagy egy egzotikus utazás.
Szerelmes üzenet a Nyilas számára: 

„Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész,
hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív.”
Charles Dupoint
BAK [12.21-01.19]
A Bak hölgynek Valentin napra a bonsai fa, vagy egy ikebana kompozíció is kitűnő választás. Desszert gyanánt jöhet minden, ami kávé, legyen az csokoládés kávészem vagy kávélikőr. Ajándékképpen örül egy gravírozott névjegykártyatartónak, bőrkötéses határidőnaplónak. A sok munka mellett a kikapcsolódás, a luxuskényeztetés az igazi élményajándék.
Szerelmes üzenet a Bak számára:

„Az igazi szeretet próbája egyedül az,
hogy nem fél a másik ember szeretetétől,
hogy elegendő benne a szelídség, a türelem
és az alázat ahhoz, hogy elfogadja azt.”
Pilinszky János
VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]
A Vízöntő hölgyek részére a szokványostól eltérő csokrot válogassunk, lehet benne flamingóvirág, vagy kakastaréj (celosia). Vállalkozó szellemű lévén a másoknak bizarrul hangzó desszerteket is megkóstolja, akár citromos-polentás, vagy banános-currys íz-kombinációkat is választhatunk. Italnak a könnyű, légies, fehér habzóbor az ideális ajándék. Vízöntő kedvesünk részére ajándékozhatunk hőlégballon- vagy sárkányrepülést, esetleg szimulátoros repülést, de az asztrológiai elemzés is örömet okoz.
Szerelmes üzenet a Vízöntő számára:

„Mindannyian egyszárnyú angyalok vagyunk.
Csak úgy tudunk röpülni, hogy átkaroljuk egymást.”
Luciano Di Creschezo
HALAK [02.19-03.20]
A Halak hölgyeknek a csokra legyen olyan bájos, mint ők maguk. Lehet benne minikrizantém, tündéri labdarózsa, fontos, hogy a csokor csillogjon, elvarázsoljon. Desszertek közül keleties hangulatú édességet, elegáns dobozba csomagolt apró süteményeket, italnak bódító mézbor ajándékozzunk. Igazi filmrajongó, egy romantikus DVD-összeállításnak mindig örül. Saját szerelmes költeményünk pedig garantált siker! Élményajándékok közül lepjük meg hajókázással, vagy fizessük be őt egy meditációs táborba.
Szerelmes üzenet a Halak számára:

„A szeretet egy angyal lábnyoma!”
ismeretlen
Related Posts with Thumbnails