2014. október 25., szombat

Skorpió havi horoszkóp (2014.10.23 – 2014.11.21)

„Egyszerűen el kell határozni, hogy az iránytű, amivel kijelöljük, merre menjünk, az ne a félelem legyen. Ne kelljen már menekülni. El kell kezdeni az iránytűt a vággyal összekötni! Azt csinálom, amit akarok, és nem tart vissza a félelem.” (Feldmár András)

A Skorpió hónap meglehetősen mozgalmas lesz: átalakító erejű élményeket, felrázó felismeréseket hozhat. Egész időszakban érzékelhetjük, hogy minden döntésünknek, szavunknak „súlya” és következménye van, ezért érdemes figyelni arra, hogy mit mondunk, mit cselekszünk. Sok dolog, amit hónapokkal ezelőtt elindítottunk most érik be, most válik kézzel fogható valósággá...
A teljes cikk elolvasásához kattints a linkekre!

Csillagjegyek szerinti havi horoszkóp:


KOS: Ha bármilyen nagy erőbedobást kívánó helyzet előtt állsz, fontos, hogy ne legyél türelmetlen! A kapkodással, a gyors reagálással nem jutsz előbbre, csak elfecsérled az energiáidat, és kifulladsz, mielőtt a végére járnál a dolognak... a Kos havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

BIKA: Új ciklus előtt állsz, és ennek megfelelően az életedben alapvető változási folyamatok zajlanak. Ez rengeteg energiát felemészt, ettől érezheted fáradtnak, elcsigázottnak magadat. Akár úgy is tűnhet, hogy... a Bika havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

IKREK: Ez a hónap egy újabb útkereszteződést jelenthet az életedben. Ahhoz, hogy a megfelelő irányba indulhass tovább átfogó látásmódra lesz szükséged, vagyis a józan érvek mellett az ösztöneidet is hívd segítségül... az Ikrek havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

RÁK: Rengeteg kreatív energia és ötlet szunnyad benned, itt az ideje, hogy nekiláss megvalósítani őket. Kifogás rengeteg akad, de ezek hátterében legtöbbször nem az idő- vagy pénzhiány a valódi indok, hanem az önbizalom hiánya...a Rák havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

OROSZLÁN: Alapvetően szeretsz a középpontban lenni, de olykor neked is szükséged van a magányra ahhoz, hogy feltöltsd az energiakészleteidet, hogy harmóniába kerülj önmagaddal. Ez most pont ilyen időszak: aludj jó sokat... az Oroszlán havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

SZŰZ: A kiszámíthatóság, az előrelátó tervezés nem ennek a hónapnak a legfőbb jellemzője. A Skorpió időszakában határtalan és szenvedélyes erők munkálkodnak a háttérben, ez a te életre is hatással lehet... a Szűz havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

MÉRLEG: Nagyon sok mély, emberi emócióval találkozhatsz ebben az időszakban. Nem rejtőzhetsz el ezek elől, kénytelen leszel szembenézni akkor is, ha szenvedésről, fájdalomról vagy félelmekről van szó... a Mérelg havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MINDEN KEDVES SKORPIÓ OLVASÓMNAK!
SKORPIÓ: A mostani hónap erőteljes Skorpió energiákkal indul, így nincs más dolgod, mint felszínre hozni ezeket magadban. Merj ízig-vérig skorpió lenni. Hallgass az ösztöneidre és bízz a megérzéseidben... a Skorpió havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

NYILAS: Könnyen szétforgácsolhatnak a jelentéktelennek tűnő, értelmetlen viták. Ha folyton jobb-balra hadakozol, a valóban fontos dolgokra már nem marad energiád. Vond ki magad a hétköznapi játszmákból és csatározásokból... a Nyilas havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

BAK: Nagy tervek, célok megvalósításának érkezik el ebben a hónapban az ideje, de legalábbis belátható távolságba kerülnek tőled. Az erőbedobásra azonban nem árt mentálisan és fizikailag is felkészülnöd... a Bak havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

VÍZÖNTŐ: Az előtted álló időszak kitűnően alkalmas az újrakezdésre, az elindulásra, a kezdeményezésre. Ha a dolgok nem felelnek meg úgy ahogy vannak, hagyd a panaszkodást, a jajveszékelést, és változtass rajtuk!... a Vízöntő havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!

HALAK: A meditáció, a spiritualitás vagy a benned lévő művészi érzék kibontakoztatása most egészen új perspektívákat nyithat meg előtted. Éld meg a saját természetedet ezen  keresztül ahelyett, hogy folyton másoknak igyekszel megfelelni... a Halak havi horoszkópjának folytatása a Mindennapi nő oldalán!
Related Posts with Thumbnails