2017. február 6., hétfő

Hétpróba

Szülinapi előadás: 2017.02.19 (16h00p)

"Az ember olyan lény, akinek meg se kottyan hét év várakozás, ha tudja, hogy Ráchel vár rá a hetediknek a végén. Még újabb hét évre is telik. Ha viszont nincs róla fogalma, hogy hová is rohan, és minek, akkor azt sincs türelme kivárni, míg a közlekedési lámpa zöldre vált."
(Ancsel Éva)

Ez az év már az elején nem azt hozta, amit elterveztünk. Legalábbis nekem nem. Én alig vártam, hogy a "közlekedési lámpa zöldre váltson" és vége legyen a 2016-os évnek, mert az utolsó hónapok igen csak zizisre sikeredtek. Jó volt lapozni egyet a naptárban és a sokkal kedélyesebb 2017-es évszámot látni magam előtt, de az égi színpad nem rendeződik át ilyen gyorsan és egyszerűen.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem a januári hideg, szmog, a szürkeség és az ezekkel járó egyéb "hordalékok" meglehetősen lehangoltak. Ettől függetlenül szerettem volna tartani az előadások ütemtervét, mégsem jött össze. A Vízöntő technikai okok miatt átcsúszott a Halak hónap elejére.

De sebaj, a lehetőség, lehetőség, így megragadom, hogy összekössem a két jegyet, ráadásul a Padparadsa blog 7. szülinapjával! Ugyanis épp azon a napon lesz hét éve, hogy elindítottam ezt az oldalt, és nektek köszönhetően egyre gyarapodó olvasótáborral üzemel.

A mostani időszak bővelkedik az izgalmasabbnál izgalmasabb témákban. A Vízöntő hónapnál egy kicsit visszájáról pillanthattunk a dolgokra, épp úgy, mint Alice Csodaországban. A Halaknál tovább folytatódik a történet, meglepő módon itt kezdjük el letisztázni és realizálni az elmúlt hónapok kavargó káoszát.

Beszélgetés fő vezérfonala is ez lesz: mi zajlott a színfalak mögött, a láthatatlan világ szintjén és hová vezet bennünket az elmúlt hét év hétpróbája.

Kérlek jelezd a részvételi szándékodat!
Egyrészt, hogy tudjunk neked helyet biztosítani, másrészt mert szeretnék személyre szabott ajándékkal készülni. (Ha nem is hétpróbával, de hárommal biztosan.)
Ezért a jelentkezésnél küldd át a pontos születési adataidat (hely, év-hónap-nap és óra-perc) Köszi!

Az előadás részletei

Időpontja:
2017. február 19, vasárnap
16-tól 18 óráig (fél négytől már lehet érkezni)

Helyszín:
Park Teniszklub
1114 Budapest, Bartók Béla út 63-65. (bejárat a Fadrusz-Bartók B sarokról)

Az előadásra várunk szeretettel!
Related Posts with Thumbnails