2019. február 21., csütörtök

Bika Uránusz és egyéb finomságok

Előadás 2019.03.07 (17:30-19:30)

Bevezető gondolat: "Az élet élvezete nem kiváltság, de nem is bűn. Nem a lusták titka. Az élet szeretete nem kéjelgés, hanem bölcsesség. Derű." (Kornis Mihály)

2019

Újabb jelentős, hosszú távra kiható változás az Uránusz Bika jegybe lépése. Ezzel nagyjából megkapjuk az idei év feladatát, ami a következőképpen hangzik.
Találd meg a saját belső tengelyedet (Bak Szaturnusz-Plútó), ügyelj a szándékaid tisztaságára (Kos Kheirón), légy nyitott az élet kínálta lehetőségekre (Nyilas Jupiter), így bármit megvalósíthatsz (Bika Uránusz).

Roppant egyszerű képlet, mégis "nehéz terep", mert alig van tapasztalatunk a könnyed, örömteli fejlődésben. Eddig a legtöbben csak krízisek, küzdelmek árán tudtak haladni az önismereti ösvényen, most azonban újabb zászlót kellene követni, amin a következő felírat áll:

Derűsen! 

Az idei évről szóló előadások részben egymásra épülnek, de új résztvevők is bátran csatlakozhatnak, mert minden beszélgetés önállóan is megállja a helyét.

Lesz egy csipet asztrológiai-mitológiai háttértörténet, de a középpontba kivételesen a kristályok kerülnek, mert számomra ők fejezik ki legtökéletesebben a Föld és az Ég találkozását.

Várlak titeket március 7-én!

A részvétel regisztrációhoz kötött, kérlek jelentkezz! (padparadsa@gmail.com)

Az előadás részletei

Időpontja:
2019. március 7.csütörtök
17:30-tól 19:30-ig
Helyszín:
Makadám Mérnök Klub (bejárat a Millenáris Parkból)
1024 Budapest, Lövőház u. 37.
Kivételesen fent leszünk a tetőtérben!

Az előadásra várlak szeretettel!
Related Posts with Thumbnails