2010. szeptember 28., kedd

Heti események [40.hét]

2010.09.27, hétfő
Heves vitákkal indulhat a hét, ha úgy érezzük korlátozni próbálnak minket. Szuverenitásunkért harcba szállunk, de feszült helyzetet teremt, hogy ez gyakran bizony ellent mond a biztonságról alkotott elképzeléseinkkel.
Napi holdállás: fogyó hold a Bikában

2010.09.28, kedd 
Ma könnyedén megy a kommunikáció, mint máskor. Ennek az lehet az oka, hogy sokkal érdeklődőbbek vagyunk mások és a világ dolgai iránt. Menjünk emberek közé, beszélgessünk!
Napi holdállás: fogyó hold a Bikában

2010.09.29, szerda 
Higgyünk önmagunk teremtő erejében. Legalább egyetlen pillanatra engedjük meg magunknak azt, amit gyerekkorunkban oly sokszor megtettünk: varázsoljunk. Hunyjuk le a szemünket, kívánjunk valamit, és hagyjuk, hogy valóra váljon.
Napi holdállás: fogyó hold az Ikrekben

2010.09.30, csütörtök 
Kíváncsiságunkat ne mások szavaival, gondolataival próbáljuk csillapítani. Saját belső hangunkra hallgatva, a megérzéseinkben bízva mindenre választ találhatunk.
Napi holdállás: fogyó hold az Ikrekben 

2010.10.01, péntek 
Nagyon éles és tiszta helyzetekkel találhatjuk szembe magunkat, ami félelmeinkkel szembesít. Fontos, hogy az ilyen helyzetekben megfelelően reagáljunk, és ne veszítsük el az uralmat életünk irányítása felett.
Napi holdállás: fogyó hold a Rákban

2010.10.02, szombat 
Ma adjuk át az irányítást vágyainknak. Engedjünk meg egy kis kényeztetést magunknak: menjünk masszázsra, fürdőbe, ebédeljünk egy jót barátainkkal, szervezzünk romantikus programot kedvesünkkel.
Napi holdállás: fogyó hold a Rákban

2010.10.03, vasárnap 
Ébreszd fel a szenvedélyt magadban. Hangosítsd fel a zenét, és add át magad a ritmusnak. Tombolj, táncolj, pörögj, énekelj. Ha mások is csatlakoznak, annál jobb! A tánc a meditáció egyik ősi formája - ha képes vagy feloldódni benne, új világok nyílhatnak meg számodra.
Napi holdállás: fogyó hold az Oroszlánban
Related Posts with Thumbnails