2010. május 26., szerda

Újabb tízmilliószoros nap

Buddhista bőség
Idén, február 28-án már írtam a buddhista Bőség napjáról. Most, május 27-én lesz a következő.
Otthon, egyedül elvégezhető gyakorlat, mellyel elengedheted régi terheidet, sérüléseidet és a visszatartó erőket, és megteremtheted a vágyott, gyönyörű új életedet:
Gyújts meg egy fehér vagy arany színű gyertyát vagy mécsest! Kérd a segítődet - aki lehet az Istened, az Angyalod, a Szellemi Vezetőd, a Felsőbb Éned, az Univerzum, vagy bárki -, hogy jelenjen meg a gondolataidban és a szívedben. Kérd, hogy vezesse gondolataidat a harmónia és a szeretet felé. Majd fogj egy A4-es lapot és középen egy vonallal válaszd ketté. A bal oldal tetejére írd fel: "Ilyen az életem most, ezeket a dolgokat elengedem:". A jobb oldal tetejére pedig ezt írd: "Ilyen életet szeretnék, ezeket a dolgokat bevonzom:" Aztán sorolj fel mindkét oszlopba mindent, amit csak szeretnél. Nagyon fontos, hogy a kívánságaidat konkrét határidővel add meg: melyiket milyen időtartamon belül, legkésőbb mikorra szeretnéd, hogy megvalósuljon. Miután végeztél a listákkal, nagyon őszintén gondold végig, melyiket miért kéred! Majd éld át, érezd, hogy már megkaptál mindent, amire vágysz! Most vágd ketté a lapot a vonal mentén, és az elengedésre váró dolgok oldalát égesd el a gyertya lángjában, vagy csak tépd össze. Érezd, hogy ezek a dolgok már nem képezik részét az életednek!
Végül köszönd meg a kéréseid teljesülését és Segítőd jelenlétét, és engedd, hogy megteljen a szíved a hála érzésével!
A gyakorlat, és bővebb információ innen.

Asztrológiai bőség
Természetesen ez a kiemelt energetikájú nap az asztrológiában, az égi képben is tükröződik.
Most a bőség megteremtéséhez szét kell választanunk az értékest az értéktelentől, a megfáradt energiákat a friss lendülettől.
Telihold lesz, de szemben áll majd a Szaturnusz is az Uránusszal-Jupiterrel, Mars a Neptunusszal, Plútó a Vénusszal.
A fenti gyakorlatot ennek a konstellációnak a függvényében a következő kérdések végiggondolásával egészíteném ki:
- Hogyan élem az életem - és mi az, amire valójában vágyom?
- Milyen dolgokat/ tulajdonságokat/ kapcsolatokat kell elengednem - és miket megőriznem?
- Mikor, hol kell egyszerűen csak bízni-hinni a sorsban /Istenben - és mikor kell cselekednem?
- Mi az, ami korlátoz - és mi szabadít fel?
- Honnan kell kivonni magam - és hova fektessek több energiát?
A gyakorlat végrehajtásához, ha van otthon, a tarot kártya képi világa is a segítségünkre lehet. Húzzunk egy-egy lapot a bal és a jobb oldali kérdéspárokra, és tegyük őket egymás mellé. Ne lapozgassuk fel a különböző tarot-értelmezéseket, hagyjuk, hogy a képek beszéljenek. Lássuk meg bennünk életünk mozaikkockáit, szereplőit, cselekedeteit.
Related Posts with Thumbnails