2013. február 4., hétfő

Képzeld el, higyj benne, tedd meg!

"Szeretsz. Mindegy, hogy valakit vagy valamit, egyszerűen megszületik benned a szeretet. Felfoghatatlan és érthetetlen az egész, de elmondhatatlanul boldog minden pillanat: valami leírhatatlan árad benned és belőled, valami megnevezhetetlen fény és frissesség illata leng körül. Fájdalomnak, szenvedésnek vagy depressziónak nyoma sincs, az élet minden rezdülésében megéled a csodát. Az ízek édesebbek, a hangok mélyebbek, a színek teljesebbek, s noha az életed egyáltalán nem változik, mégis pontosan tudod, hogy nincs olyan nehézség, amely ne adhatna örömöt is, és nincs oly probléma, amelyet ne oldhatnál meg könnyűszerrel."
- A. J. Christian -

Az éve eleje tele van stelliumokkal. 2013. február 5-én (15h46p) a Merkúr belép a Halak jegyébe, és a Neptunusszal meg a Marssal kerül szoros együttállásba. Itt található továbbá a Déli Hal királycsillaga, a Fomalhaut ("A hal szája") és a Vízöntő csillagkép alfája, a Sadalmelik, vagyis a "Király szerencsecsillaga". Sorsfordító és beavató konstelláció.

Az élet forrása
Már egy jó ideje igen intenzív, mély lelki folyamatok zajlanak bennünk-körülöttünk, ezeken a napokon pedig szinte kézzel foghatóan sűrűvé válnak az energiák.
Ha befelé figyelünk, ha önvizsgálatot tartunk, az elmúlt (akár hosszú) időszakban felszínre került nehézségeink, akadályaink gyökerét ismerhetjük fel, sorsfeladatainkat érthetjük meg. A Vízöntő pedig a felszabadításra, az átlényegítésre törekszik.
A Neptunusz spirituális energiája fonódik össze a Merkúr értelmével és a Mars cselekvő erejével.
Megtisztulás, visszatérés az ősforráshoz.
A szeretet érzéséhez... "s noha az életed egyáltalán nem változik, mégis pontosan tudod, hogy nincs olyan nehézség, amely ne adhatna örömöt is, és nincs oly probléma, amelyet ne oldhatnál meg könnyűszerrel."
Related Posts with Thumbnails