2013. április 6., szombat

Csillagjegyek és tavaszi test-karbantartás

"Húsz kilót fogytam három hét alatt! Semmi diéta, se fitnesz! Hanem: szerelem! A fogyásból sejtheti, hogy tragikus a kimenetel. Ne is beszéljünk róla! Különben csak felszakadoznak rémes lelki sebeim, és tovább fogyok, megállíthatatlanul, nulla kilóig és még alább."
- Vavyan Fable -

Azoknak NEM szól ez a bejegyzés, akik életükben a "tragikus szerelem" elnevezésű fogyasztószert alkalmazzák. Ez valóban nagyon hatásos, erről többet tudnék mesélni, mint a klasszikus értelembe vett diéta-tapasztalataimról.
(Alkatomból kifolyólag ritkán szorulok diétára- leszámítva a fent nevezett fogyasztószert - helyette helytelen életmódból fakadó speciális diétákat űzök. Például két kávé reggelire, slussz. Billentyűnyomogatással pedig az ujjizmaimra gyúrok. Nem követendő példaként jegyzem meg!)

Szóljon tehát ez az írás azoknak, akik bíznak benne, hogy a tavasz idén nem csupán egy kósza ígéret, hanem késlekedő, bár létező valóság, s a várva várt napsütéssel végre rövidebbek lehetnek a szoknyák, lekerülhetnek a harisnyák, kivillanhatnak a bőrfelületek.
Túlzott optimizmussal megáldott emberek még abban is hihetnek, hogy az orgonavirágzást bikiniviselésre alkalmas nyár követheti.
Tovább a cikkhez: Így diétázz a horoszkópod szerint!

Related Posts with Thumbnails