2019. április 16., kedd

Tavaszköszöntő asztro piknik

Csillagjegyek: 2019.04.28 (15:00 - 18:00)

Bevezető gondolat: "A létezés csodából csodába nyílik." (Lao-ce)

🍲

Ragyogó tavasz van és ilyen időben nincs is jobb elfoglaltság, mint kellemes társaságban piknikezni a szabadban. Így a következő előadást szeretném kivinni a megszokott keretek közül a kertbe.

Az aktualitások helyett most jóval általánosabb témát választottam: a tizenkét csillagjeggyel ismerkedünk meg, a szokásos bulvárleírások helyett az analógiák szemszögéből. Ezen keresztül nem csak az asztrológia alapjaiba pillanthatunk bele, de az emberi kapcsolatainkat is egy picikét átértékelhetjük.

Bár a napjegy a képletben egy aprócska szeglet, mégis jelentős, hiszen mindenki ezen a "szemüvegen" keresztül látja a világot. Tegyük fel, hogy ezek mind más-más színűek. A Kosok pirosat hordanak, a Nyilasok lilát, a Bakok sötétszürkét. Hiába ugyanazt a valóságot szemléljük, az árnyalatok miatt különbözővé válik a világ. Mások lesznek a mozgatórugók, az önkifejezések, a célok, az érzelmek és gondolatok, másképp látunk neki a dolgok elintézésének és mások a prioritások.

Ha megismerkedünk ezzel a karakterológiával jóval elfogadóbbá válhatunk önmagunkkal és a párunkkal, gyerekünkkel, szüleinkkel, munkatársainkkal szemben. Hiszen a szimbólumok nyelve leképezi az emberek alapvető tulajdonságait.

Részletek és jelentkezés e-mailben: padparadsa@gmail.com

Az előadás részletei

A helyszín: Budakeszi
Dátum: 2019.04.28, vasárnap
Időtartam: 15:00-18:00 (3 óra)
Related Posts with Thumbnails