2020. május 22., péntek

Szoftver update

Újhold az Ikrekben: 2020.05.22 (19h39p)

Bevezető gondolat: "Az élet tele van lehetőségekkel, amelyek csak rád várnak, és vagy élsz velük, vagy félni fogsz tőlük." (Jim Carrey)

☉☽

A mostani időszak – ahogy azt a jegybe lépésnél is már írtam (A levegő urai) – egy elképesztő gyorsítósáv tudatunk tágítására, világnézetünk megváltoztatására, gondolkodásunk újrainstallálására.

Ennek a folyamatnak az egyik csúcspontja épp a mai napi újhold (a másik a holdcsomópont-váltás lesz). Bizonyos holdfázisokkal kísért jegybe lépések általában fél éven keresztül szoktak tartani, ezzel szemben most csak az Ikrek, a Rák belépő és a Rák elköszönő újholdjánál lesz nyitva a "kapu".

Mikor a jegybe lépést újhold kíséri, az egy nagyon intenzív, megtisztító energia. Olyan, mint a filmekben, mikor a kutatólaboratóriumba lépéskor fertőtlenítő zuhanyt kapnak az emberek.

Ilyen jegyváltásoknál nem csupán egy új energetikai térbe lépünk be, de ráadásul azt a tudatos-tudatalatti énünk összhangjával, fókuszáltságával tesszük meg.

Az Ikrek a gondolati "fertőtlenítő zuhany", míg a Rák az érzelmi. És a teremtési forrásunk ennek a két elemi erőnek a tiszta összjátéka. „… ha valami olyat akarsz létrehozni, ami eltér attól, amihez eddig hozzászoktál a saját személyes világodban, akkor változtatnod kell a mindennapos, rutinszerű gondolkodásodon és érzéseiden. Hiszen ha újra meg újra ugyanúgy gondolkodsz és érzel, mint tegnap vagy tegnapelőtt, akkor ugyanazokat a körülményeket teremted meg az életedben, és ezek miatt ugyanazok az érzések ébrednek benned, ami azt eredményezi, hogy gondolataid „egy szintre” kerülnek az érzelmeiddel.” írja Dr. Joe az Engedd el önmagad című könyvében.
A Vízöntő Szaturnusz már egy új világkorszak előfutára. Muszáj meghaladni a korábbi mintákat, mert mind egyéni, mind az emberiség szintjén kinőttük őket. Természetesen mindenkinek a saját döntése, hogy mikor ismeri ezt fel, mikor lép erre az útra, de minél hamarabb köteleződünk el önmagunk mellett, annál hamarabb kezdhetjük el élvezni az új szemléletmód nyújtotta tapasztalatokat.

A világ olyan, amilyennek hisszük. A fizikai valóság elmék játszótere.

A "játékoson", azaz rajtunk múlik, hogy konstruktív vagy destruktív gondolatokkal formáljuk az önmagunkról, másokról, az egész világról alkotott elképzeléseinket.

Szándékaink és tudatalatti "töltéseink" materializálódnak, megtestesülnek. Formát öltenek.

Első lépésben elég lenne megengedni magunknak a feltételezést: hatással vagyunk az anyag síkjára. Ha ez megvan, már esélyt is adhatunk az új tapasztalatoknak.

Amint elkezdünk ezzel barátkozni, elkezdjük bevonzani a lehetőségeket is. Igen ám, de a a világ legszuperebb lehetőségét is elénk helyezhetik – díszdobozban, piros szalaggal átkötve – ha nem vagyunk nyitottak annak befogadására. Ha a korábbi rutinreakcióink, félelmeink diktálnak. Ilyenkor elkezdünk kifogásokat gyártani, számtalan kész válaszunk lesz arra miért ne merészkedjünk új paradigmákba.

Remekül le tudjuk beszélni magunkat egy új kapcsolatról, munkáról, költözésről, boldogságról és boldogulásról.

Mi döntünk: maradunk az illúzióink fogságában vagy elkezdjük kinyitni a szemünket egy tágabb valóságra.

Mindig van két lehetőség. Vagy nincs. (Graffiti)

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Amennyiben érdekelnek az asztrológiai aktualitások, kövesd a Padparadsa facebook oldalát.
Related Posts with Thumbnails