2014. szeptember 21., vasárnap

Heti holdnaptár: 09.22-től 09.28-ig

"A hétköznapi életben sötétnek látjuk a világosat, zavarosnak a tisztát, színtelennek a szivárványt. Ha mindennapi életeden felülemelkedsz, megpillanthatod a fényt, a tisztaságot, a színeket - s rajtuk keresztül önmagadat. Ha magadban mindezeket megtaláltad, felfedezed őket az emberekben is." (Hioszi Tatiosz)

A héten beköszönt az őszi napéj-egyenlőség, ami újabb jelentős fordulópontot jelent: belevágunk a már említett újholdas nyitányokba. Mindezekről lesz szó részletesen a jegybe lépés kapcsán, most azonban a hold járását követve lássuk a hetet!

Hétfőre és keddre még a múlt hét vasárnapi Szűz Hold lesz érvényben!

2014.09.24, szerda: újhold a Mérlegben

(reggel 6 órától) Párkapcsolat terén járjunk nyitott szemmel. Nem feltétlenül konkrétumokról szól ez a pár nap, vagyis nem biztos, hogy most ér véget vagy kezdődik el egy kapcsolat. De valamiféle megértés, felismerés, elhatározás beköszönhet az életünkbe. Olyasmi, ami hosszú távon valóban megváltoztatja az életünket (sorsunkat?). Figyeljünk befelé, a megérzéseinkre vagy akár az álmainkra: onnan is érkezhet megerősítés, útmutatás. Bármilyen úton is indultunk el, tartsuk a magunk számára kijelölt irányt!
(Az újholdról lesz egy külön, részletesebb bejegyzés.)

2014.09.26, péntek: növő hold a Skorpióban

(16 óra 30 perctől) Ha döntéshelyzetbe kerülünk, könnyen összemosódnak az érzelmi és a racionális érvek. Az eszünk jobbra húz, a szívünk balra: vagy az egyik, vagy a másik kerül túlsúlyba. Kavaroghatnak bennünk az indulatok, a kőkemény elhatározások, a kísértések szirénhangjai, az emóciók. Mielőtt bármit is lépnénk, próbáljuk lecsendesíteni magunkban ezt a összevisszaságot. Ha nem hagyjuk magunkat "rángatni" a különböző érzetektől, letisztul, lecsendesedik és megszületik a lehető legjobb megoldás.
Related Posts with Thumbnails