2010. március 30., kedd

Ideális társ

TŰZ jegyűek: EGY LELKESÍTŐ TÁRS
KOS [03.21-04.20]
A lehengerlő fellépésű Kos a lelke mélyén sebezhető és gyermekien naiv. Bizonytalan magában, ezért folyamatos megerősítésre vágyik. Olyan társra van szüksége, aki hagyja, hogy a győztes szerepében érezze magát, miközben a másik háttérbe húzódva ösztönzőleg támogatja. Fontos, hogy lépést tudjon a Kos mozgékonyságával, de ne körözze le benne. Ha a párja bármiben jobb, ügyesebb, sikeresebb nála, azt az önbecsülése bánja.
OROSZLÁN [07.23-08.22]
Az Oroszlán számára magasan van a mérce: ideális társ, folyamatosan csodálja, miközben ő maga is elbűvölő egyéniség. Elvárja, hogy párja legyen vonzó, mert szívesen dicsekszik vele társaságban. A kapcsolatban ötletességre, játékosságra vágyik, nehezen viseli a szürke egyhangúságot, ezért időnkén különleges programokkal kell őt meglepni. A dicséretet gáláns gesztusokkal viszonozza, és elégedettségének fénye messzire sugárzik.
NYILAS [11.22-12.20]
A Nyilas szereti színesre festeni a világot: számára az ideális társ legyen valóban tökéletes. Fontos számára, hogy a mellette álló partner tanult, művelt, széles látókörű legyen, de fogadja lelkesen az ő gondolatait, nézeteit. Legyen továbbá kalandvágyó, szeresse az utazásokat, tervezzen és gondolkozzon nagyban. Közben azért nem árt, ha két lábbal a földön áll, mert így kordában tarthatja a Nyilas túlzásait, nagyvonalúan hanyag realitásérzékét.
FÖLD jegyűek: GYAKORLATIAS PARTNER
BIKA [04.21-05.21]
A Bika számára legfontosabb az érzékiség és az anyagi biztonság, társának is hasonló értékrendet kell képviselni. Elengedhetetlen, hogy vele együtt élvezze az életet, a finom falatokat, a jó borokat, a szexet. A Bika leginkább gesztusokban, semmint szavakban fejezi ki szeretetét, társa fogadja el ezt, és ne várjon tőle folyton szerelmi vallomásokat. Nehéz kihozni a sodrából, de a hűtlenségért és a pénzügyi nézeteltérésért csak ritkán bocsátja meg.
SZŰZ [08.23-09.22]
A Szűz józan, tiszta, rendezett kapcsolatra vágyik, ahol párjával közösen alakíthatja ki életmódját. Szívesen elvégzi a házimunkát, de fontos számára, hogy ezt megbecsüljék. Hajlamos minden téren kisebbrendűnek érezni magát, ezért kell, hogy dicsérjék, respektálják tetteit. Érzelmeit nehezen fejezi ki, ezért olyan társra van szüksége, aki nem vár el tőle heves szenvedélyt, hanem akivel inkább korrektül megbeszélheti érzéseit.
BAK [12.21-01.19]
A Bak kapcsolataiban megbízható, szilárd és komoly, fontos, hogy társa is legyen hasonlóképpen elkötelezett. Számára a karrierje, a társadalmi elismertsége mindennél előbbre való, az ideális partnernek ebben kell őt támogatnia. Szívesen vállalja magára az irányító, a pénzkereső szerepét, és a másikra hagyja az otthonteremtést feladatait. Érzéseivel hadilábon áll, miközben rendkívüli módon vágyik a gyengédségre, kifejezésüket inkább párjára bízza.
LEVEGŐ jegyűek: ESZMEI ÖSSZETARTOZÁS
IKREK [05.22-06.21]
Az Ikrek számár az ideális társ remek hallgatóság, figyel, és hagyja, hogy ő beszéljen. Emellett elengedhetetlen, hogy okos, érdeklődő és érdekes legyen, aki folyton feldobja, felpezsdíti a kapcsolatot. Legyen rugalmas, és vegye könnyedén a hirtelen jött, spontán ötleteket. Az élet kellemetlen részével való foglalatoskodást, a felelősségvállalást szívesen testálja át párjára.
MÉRLEG [09.23-10.22]
A Mérleg számára az ideális társ egyenlő a lelki társsal, azzal, akivel tökéletes a harmónia. A béke megőrzése mindennél fontosabb, ezért a Mérleg kerüli a konfrontációkat. Elengedhetetlen, hogy társa a kapcsolatban erre törekedjen, miközben a külvilág felé helyette is vállalja az összeütközést. Partnere legyen igazi társasági ember, szeresse a nyüzsgő kapcsolatokat, a rendezvényeket, ahol közösen részt vehetnek.
VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]
A Vízöntő csak egyenrangú kapcsolatban érzi jól magát, egy hozzá hasonlóan individuális, színes egyéniségű társ mellett. Elvárja, hogy partnere biztosítson számára elegendő szabadságot és teret, legyen toleráns a széles körű társadalmi kapcsolatokkal szemben, rendelkezzen saját elfoglaltsággal, érdeklődéssel, baráti körrel, ne akarjon mindent együtt csinálni a Vízöntővel.
VÍZ jegyűek: ÉRZELMI ÖSSZEOLVADÁS
RÁK [06.22-07.22]
A Rák kimondottan szentimentális, ideális társa hozzá hasonlóan romantikus. Szívesen tervez közös otthont, családot, ahol a Rák a gondoskodó, meleg otthont biztosító fél, párja viszont a családfenntartó. A Rák figyelmes, törődő és odaadó, számára ez teljesen természetes. Cserébe viszont elvárja, hogy partnere számon tartsa az évfordulókat, és ilyenkor valami igazán személyessel ünnepeljenek.
SKORPIÓ [10.23-11.21]
A Skorpióban rendkívül kifinomult védekezési mechanizmusok működnek. Ideális társ az, aki tiszteletben tartja egyedüllétigényét. Hagyja, hogy legyenek titkai, ne akarja erőszakkal megfejteni őt. Cserébe igazán mély érzéseket, hatalmas szenvedélyt nyújt. A Skorpió szívesen irányít egy kapcsolatban, és bár elismeri az egyenrangú partnert, hajlamos a manipulációra, a hatalmi játszmákra, amit a másiknak kezelni kordában tartani.
HALAK [02.19-03.20]
A Halak a fantáziavilágában őriz egy képet az eszményi társról, ezzel a képpel nehéz versenyre kelni. Párja minden esetre legyen hozzá hasonlóan álmodozó és szerelmesen rajongó. A Halak a legtökéletesebb érzelmi kommunikációval rendelkezik, azonban a gyakorlati életben nehezen fejezi ki magát. Szívesen engedi át az ügyintézéseket, a hétköznapi tennivalókat, viszonzásképpen színes, érzelemdús otthont, romantikus hangulatot biztosít.
Related Posts with Thumbnails