2010. október 26., kedd

Ajándékozni jó!

Ajándékozni jó! Én azt hiszem, egy hajszállal jobban élvezem az adást, mint a kapást, de tulajdonképpen nincs nagy különbség.
Boldogsággal tölt el a készülődés, a tervezés, a csomagolás, és az, hogy egy személyes aprósággal kifejezhetem azt, amit szavakkal olykor nagyon nehéz: a hálámat és a szeretetemet.
De épp oly nagy öröm az is, hogy mások gondolnak ránk, hogy törődnek velünk és szeretnek. Az érzés maga az ünnep, az ajándék mindennek a közvetítője.
A karácsony teljessé az illatokkal, ízekkel, hangulatokkal válik: fahéj és narancs, gyertyaláng és fenyőillat, izgatott gyermekkacagás, jóleső, meghitt beszélgetés.
Ez járna mindenkinek.
Mégsem jut belőle egyenlően.
Pedig tenni azért, hogy másképp legyen, olykor nagyon egyszerű.

Elég egy nemes cél, egy kis összefogás, egy csipetnyi kreativitás, hatalmas kitartás, óriási lelkesedés és egy fantasztikus csapat.
A nemes cél: a rászoruló családok támogatása, hogy a karácsonyi asztal nekik is terítve legyen. (bővebben olvashatsz erről itt).
Az összefogás: 115 blogger közreműködése (köztük én is) és a Magyar Élelmiszerbank Egyesületének közös munkája.
A kreativitás: egy olyan kiadvány létrehozása, mely tele van jobbnál jobb karácsonyi receptekkel, ötletekkel.
A kitartás és a lelkesedés, amivel a szerkesztők mindezt összehozták és ajánlják.

Amikor megláttam a kiadványt (megnézheted itt), alig hittem a szememnek. Káprázatos! 115 ember szívét-lelkét tette bele: ez meg is látszik a végeredményen.
Ha támogatod a kezdeményezést, amennyi pénzzel, amennyivel csak jónak látod, már akár egy család is boldogabban, teljesebben ünnepli a karácsonyt. Ez a TE AJÁNDÉKOD.
És mi az, ami cserébe Téged vár? Egy nívós és káprázatos olvasnivaló, tele finom falatokkal, fantasztikus ötletekkel, nemes célokkal, összefogással, kreativitással, kitartással, lelkesedéssel, s főképp szívvel és lélekkel.

Köszönet minden közreműködőnek, adományozónak és megajándékozottnak, mert ajándékozni jó!

Related Posts with Thumbnails