2010. október 31., vasárnap

Egy személyes hangvételű bejegyzés

Születésnap van.
Ezen a napon szeretném mélységes hálával és tisztelettel köszönteni azt, aki ezen az úton, amiből ez a blog is megszülethetett - elindított.
Ő az, aki először mutatta meg nekem a mélységeimbe vezető lépcsőket, miközben hol mellettem állva, hol láthatatlanul, de mindig lámpást tartva kísért bolyongásaimon.
Ő az, aki felébresztette bennem újra az asztrológiát és a spiritualitást, mert világlátása, lélek-tisztelete, bölcsessége, tudása és elszánt keresése egy bizonyosságot nyújtó világítótorony a minket körülvevő, kaotikus ezoterikus-massza kellős közepén.
Ő az, aki megtanította, hogy a bizalom két ember között éppolyan halhatatlan dolog, mint a szeretet: nem fogja sem az idő, sem a távolság, sem pedig maga az emberi élet.

Kedves P.A.!
Isten éltessen és csodás születésnapot!

2 megjegyzés:

 1. Csak jót tudok kívánni annak, akiről ilyen szépen írnak, még ismeretlenül is...

  VálaszTörlés
 2. Nos, mit is írhat az, akinek ezek a lélekemelő sorok címződtek és tulajdonképpen önmagát is olthatatlan tudásszomjjal megáldott és az élet rögös, ámde élményekben és tapasztalatokban gazdag útjait felfedezni vágyó tanoncnak tartja.
  Megtisztelőek ezek a szavak, hiszen ezekkel a gondolatokkal valójában Mestereim előtt hajthatok fejet, mivel az ő példamutató tanításaik azok, amiket másokkal útkeresésük során megoszthatok, de/és épp ezért zavarba ejtőek is.
  Egy jó ideje már tudom, milyen csodálatos élmény látni és átélni azt, amikor egy elvetett mag hajtanai kezd, majd szárba szökken és szépen lassan az élet viharait kiállva fává cseperedik. Én köszönöm, hogy részese lehetek ennek az átalakulásnak...
  Égi Vándor

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails