2010. október 18., hétfő

Heti horoszkóp [10.18-10.24]

2010.10.18, hétfő
Egyesek hajlamosak a filozofálgatásra. Ők a megérzéseinkre keresik a racionális válaszokat, szeretnék megérteni az életük láthatatlan mozgatórugóit. Mások inkább a tettek emberei, tele elszántsággal, kockázatvállalással és sikerkereséssel. Ma vagy az egyik, vagy a másik jellemző ránk, a kettő együtt biztos nem fér össze.
Növő hold a Halakban

2010.10.19, kedd
A jó érzések megosztása ma nagyon sokat adhat. Ajándékozzuk meg azokat, akik fontosak számunkra egy kedves üzenettel, egy meghitt beszélgetéssel, egy kis odafigyeléssel. Igazi varázslat: ma megsokszorozva kapjuk vissza a szeretetet!
Növő hold a Halakban

2010.10.20, szerda
A megérzések és az intuitív képességek ma különösképpen felerősödhetnek. Hangolódjunk erre a belső hangra, és hagyjuk, hogy teljesen áthassa a lényünket. Cselekedeteinket, döntéseinket igazítsuk az ösztönös, spirituális énünk sugallataihoz.
Növő hold a Halakban

2010.10.21, csütörtök
Ha nem az történik, amit szeretnénk, könnyen alárendelhetjük magunkat a félelmeinknek, elcsüggedhetünk, és kilátástalannak ítélhetjük meg a helyzetet. Fontos, hogy ne befelé forduljunk, hanem tisztázzuk másokkal és magunkkal a kialakult helyzetet, majd tegyük meg a szükséges lépéseket.
Növő hold a Kosban

2010.10.22, péntek
Érdemes külön figyelmet szentelni az energiáink fókuszálására, különben könnyedén szétforgácsolódnak. Legjobb, ha a napot azzal kezdjük, hogy a napi célkitűzéseinket papírra vetjük, és igyekszünk tartani magunkat hozzájuk. A nap folyamán felmerülő öteleteket is jegyezzük le, de a megvalósítást halasszuk máskorra.
Növő hold a Kosban

2010.10.23, szombat
Telihold van és a Nap is jegyet vált. Feszültté, idegessé válhatunk, főleg, ha olyasmivel találjuk szembe magunkat mások reakcióiban, amivel nem igazán tudunk azonosulni. Amit ilyenkor a "tükörben" látunk, az a mi belső tulajdonságunk, amitől legszívesebben megszabadulnánk.
Telihold a Bikában

2010.10.24, vasárnap
A Skorpió jegye lehetőséget biztosít az átalakulásra. Ha tegnap szembesültünk olyan negatívumunkkal, amin változtatni szeretnénk, itt az ideje. Meglesz hozzá bennünk a kellő lendület és elszántság: alakuljunk azzá, akivé válni szeretnénk!
Fogyó hold a Bikában
Related Posts with Thumbnails