2010. október 26., kedd

Heti horoszkóp [10.25-10.31]

2010.10.25, hétfő
Ma sokkal érzékenyebben reagálunk a külvilág ingereire, könnyen megbántódunk, hamar elfáradunk. Legszívesebben visszahúzódnánk a saját kis kuckónkba egy csésze forró teával és néhány romantikus ábránddal.
Fogyó hold a Bikában

2010.10.26, kedd
Próbáljunk az aktív cselekvésre koncentrálni. A kitartás, a következetesség és a fegyelmezettség meghálálja magát. Nagy segítség lehet a problémák áthidalásában, ha van kire vagy mire támaszkodnunk.

2010.10.27, szerda
A kommunikáció ma kiemelt szerepet kap az életünkben. Az, hogy ezt az energiát üres fecsegésekre, felesleges veszekedésekre fordítjuk vagy valódi információk és tartalmak után kutatunk, a saját összeszedettségünk dönti el.
Fogyó hold az Ikrekben

2010.10.28, csütörtök
A Mars átlép a Nyilas jegyébe, az ösztönös cselekvést és a mély, szenvedélyes indulatokat magával ragadó, optimista szemlélet váltja fel. Pozitívabbak és lendületesebbek lehetünk, mint az elmúlt napokban.
Fogyó hold a Rákban

2010.10.29, péntek
Ma tízmilliószoros nap van. (bővebben: itt és itt és még írok is róla külön posztban).
A jó hangulat, a kiegyensúlyozottság és a belső békesség segíti a mai nap energiáinak átélését és a derűs jövőteremtést.
Fogyó hold a Rákban


2010.10.30, szombat
Ha valamibe szenvedélyesen, lelkesedéssel vágunk bele, azt most sikerre is tudjuk vinni. Támaszkodjunk az ösztöneink hajtóerejére és ne hagyjuk, hogy a pillanatnyi hangulatok eltérítsenek szándékunktól.
Fogyó hold az Oroszlánban


2010.10.31, vasárnap
Nehezen megy az érzelmek és a gondolatok összehangolása, hol a szívünk, hol az eszünk húz ebbe vagy abba az irányba. Ne ragaszkodjunk sem a megszokott érzésekhez, sem a jól bevált gondolati sémákhoz, ez segít megtalálni a belső egyensúlyt.
Fogyó hold az Oroszlánban
Related Posts with Thumbnails