2010. október 12., kedd

Heti horoszkóp [42. hét]

2010.10.11, hétfő
Ne akarjunk mindent kontrollálni vagy irányítani, hagyjuk a dolgokat egyszerűen megtörténni. Ha így cselekszünk, egyszer csak azt vesszük észre, hogy amiért eddig küzdöttünk, végig ott volt karnyújtásnyira tőlünk.
Napi holdállás: növő hold a Nyilasban

2010.10.12, kedd
Legjobb, ha erre a napra időzítjük a heti elintéznivalókat. Ma könnyedén végére tudunk járni a dolgoknak, és lezárhatjuk a régóta halogatott ügyeket. Hasznos és érdekes tapasztalatokkal gazdagodhatunk a beszélgetéseink folyamán.
Napi holdállás: növő hold a Nyilasban

2010.10.13, szerda
Ha tele vagyunk nagyszabású tervekkel, ötletekkel, itt az ideje, hogy ne csak álmodozzunk róluk, hanem belevágjunk a megvalósításba. Ösztönös kifejezőképességünkre hagyatkozva igazán kreatív és újszerű dolgot hozhatunk létre.
Napi holdállás: növő hold a Bakban

2010.10.14, csütörtök
Ha nehezen tudjuk a hivatásunkat és a párkapcsolatunkat összeegyeztetni, ez a helyzet ma ki fog éleződni. Kifejezetten érzékenyen érint minket minden, ami nincs összhangba bensőnkkel. Legjobb, ha felvállaljuk ezeket az érzéseket.
Napi holdállás: növő hold a Bakban

2010.10.15, péntek
Hajlamosak lehetünk szétcincálni az energiáinkat, mert túl sok mindent akarunk egyszerre. A kapkodásból semmi jó nem származik. Rendszerezzük a tennivalókat és célirányos, tudatos cselekvéssel bármit képesek leszünk elérni.
Napi holdállás: növő hold a Bakban

2010.10.16, szombat
Ne keressünk mindig kifogást, hogy miért nem tudjuk elengedni és jól érezni magunkat. >A munka megvár, a szivárvány nem.< Kapcsolódjunk ki, fedezzük fel az élet számtalan, apró örömét és osszuk meg másokkal.
Napi holdállás: növő hold a Vízöntőben

2010.10.17,vasárnap
A korlátozásoktól, a kényszerektől ma frusztráltabbak, dühösebbek lehetünk, mint máskor. Nézzünk a korlátok és a kényszerek mögé, és ismerjük fel, mi az, ami valójában ingerültté tesz. Így már képesek leszünk a feszültséglevezetés helyett a változtatásra.
Napi holdállás: növő hold a Vízöntőben
Related Posts with Thumbnails