2010. október 4., hétfő

Heti horoszkóp [41.hét]

2010.10.04, hétfő
A régóta halogatott döntések, beszélgetések ideje eljött. Most bármennyire is igyekszel elkerülni a konfliktusokat vagy akár csak a véleményed kinyilvánítását, nem tudod elkerülni. Próbáld meg új szemszögből megközelíteni a dolgokat, és lépj te elsőként.
Napi holdállás: fogyó hold az Oroszlánban

2010.10.05, kedd
Ma másoktól várjuk a megerősítést, ezért keressük az elismerést, a visszaigazolást, vagy ezért győzködünk mindenkit a saját igazunkról. Ne magunkon kívül keressük a forrásokat, fedezzük fel inkább a saját lelkierőnket.
Napi holdállás: fogyó hold a Szűzben

2010.10.06, szerda
Kiváló alkalom arra, hogy a barátainkkal töltsünk egy kis időt vagy kedvesünkkel szervezzünk valami közös programot. Egy jó ebédet-vacsorát vagy legalább egy sütemény melletti csevegést mindenképp iktassunk be mára.
Napi holdállás: fogyó hold a Szűzben

2010.10.07, csütörtök
Könnyen összezavarodunk és elveszíthetjük az irányt, pedig ma különösen fontos lenne, hogy pontosan fogalmazzuk meg a vágyainkat és az igényeinket. Újhold lévén a kapcsolatainkat helyezhetjük új alapokra.
Napi holdállás: újhold a Mérlegben

2010.10.08, péntek
Hajlamosak lehetünk arra, hogy lebecsüljük, alulértékeljük  magunkat és ezért megrendülhet az önbizalmunk. Segítsünk úgy magunkon, hogy pozitív szemléletű emberekkel vesszük körül magunkat vagy töltsünk el egy kis lecsendesedett időt egyedül.
Napi holdállás: növő hold a Mérlegben

2010.10.09, szombat
A mostani negatív hozzáállás kedvezőtlenül hat az elkövetkezendő időszakra. Legyünk inkább céltudatosak, lássunk egy kicsit előre és koncentráljunk a fontos, lényeges de pozitív dolgokra. Ebbe fektessük az energiákat.
Napi holdállás: növő hold a Skorpióban

2010.10.10,vasárnap
Termékeny energiákkal teli nap, annak, aki gyermeket szeretne, mindenképp érdemes "kihasználni" az alkalmat. Ezt az élettel teli érzést, szenvedélyt azonban bármiben felfedezhetjük, keressük és igyekezzünk kifejezni!
Napi holdállás: növő hold a Skorpióban
Related Posts with Thumbnails