2010. október 27., szerda

Skorpió-kristályok: A szenvedély kövei

Mennyivel könnyebb elmondani a vágyat
kétszáz esztendős rímmel, belekarcolni bokor kérgébe,
megpendíteni a hangszert, mint beszélni…
nehezebb beszélni…
forróságokat teremt, mélységekbe ránt le…

Passuth László: Lagúnák

A Skorpió energiájához azok a kristályok illenek, amik segítenek szabadon ereszteni az ösztönöket, megélni a szenvedélyt, növelni a szexuális teljesítőképességet. Ezek a kristályokat mágia és mély érzékiség hatja át.

Vágyfokozó kristályok 
Az ember egyik legősibb óhaja a másik vágyának felébresztése vagy a saját libidójának fokozása. Ehhez a litoterápiában, illetve a drágakőmágiában évezredek óta változatlanul ugyanazokat a köveket alkalmazzák.
A vörös színű ásványok közül gránátot (almandin, pirop, rodolit), rubint, vörös spinellt, vörös turmalint (rubellit) használnak. Ezeket a mély tüzű, vörös köveket az antik időkben nem különböztették meg egymástól, egytől egyig karbunkulusnak, keleten anthraxnak nevezték őket. Mindkét elnevezés széndarabot jelent, mivel színük az izzó parázsra emlékeztet. Idősebb Plinius szerint nem emészti fel őket a tűz, de ez az állítás csak a rubinra igaz.
Az unakit leginkább a plútói átalakító energiák felerősítésére alkalmas, míg a fentiek és a magnetit a Mars-erőket fokozzák.

Egy kis varázslat régen és ma
Az ókorban a tehetősebbek a porrá őrölt vörös kristályokat borba keverték és így fogyasztották. Hogy maga az ital oldotta a gátlásokat, oszlatta el a búskomorságot és fokozta az életörömöt vagy a drágakő? - mindenki eldöntheti maga.
A köveket nem kell összezúzni, elég, ha egy pohár aljára néhány piros kristályt teszünk, felöntjük vörösborral, negyed órára-húsz percre áztatjuk benne, és utána megisszuk. Egy vonzó partner mellett, meghitt környezetben garantált, hogy a szexuális energiák is beindulnak!
3000 évvel ezelőtt Asszíriában, a férfiak magnetitet olajba áztattak, majd ezzel az olajjal kenték be testüket és nemi szervüket a biztos potencia érdekében. A nők a vasat por formájában dörzsölték magukra, hogy ezzel vonzerejüket fokozzák.
Ezt a "varázslatot" is kipróbálhatjuk. Gyújtsunk piros színű gyertyákat a hálószobában. Fektessük kedvesünket meztelenül az ágyra. Helyezzünk egy nagyobb méretű vörös kristályt vagy magnetitet a keresztcsontjára, és miközben olajjal finoman átmasszírozzuk az egész testét, hagyjuk, hogy a kő is kifejtse jótékony - izgató - hatását.
Related Posts with Thumbnails