2013. december 31., kedd

Tervezzük 2014-et a saját képeinkkel

"Ha kételkednél az élet erejében és a megújulás hatalmában,
csupán figyelj az óriási kőtömb észrevehetetlenül piciny résén áttörő fűszál csodájára."
- Stephanie Dowrick -

Az idei év egy fantasztikus újholddal indul, erről bővebben itt olvashatsz: Újholddal indul 2014: lehetőség az újratervezésre.

Évek óta hagyomány nálam, hogy minden évet tarot-kártya húzással indítok, aminek kérdéseit az aktuális asztrológiai képlethez igazítom. Talán 2007 volt az első év, amit útjára indította ezt a szokást. Akkoriban kaptam kézhez az első "térképeket" az archaikus rendszerek lenyűgöző csodájához.
A csoda nem fakult, nem szűnt meg csodának maradni: a mai napig, minden egyes bejegyzés írásakor vagy elemzés elkészítésekor elvarázsol a látható világ mögött meghúzódó tökéletes rend. Akár a csillagok, akár a számok üzeneteit fürkészem, mindig ugyanazokat az üzeneteket, tartalmakat találom. Meglátjátok majd, miről is mesélek, ha az újhold után elolvassátok 2014 numerológiai bejegyzését…

Bár a rendszerek átjárhatóak, mégsem egyszerű megtalálni a mindkettőt nyitó közös kulcsot.
Idén a kártyapozíciók megalkotásában Nádas Nándor volt a játékostársam. Tőle tanultam és a mai napig tanulom a képolvasást, és van szerencsém neki továbbadni azt, amit én beszélek az asztrológia csillagnyelvén.

Számomra nagyon izgalmas pillanat volt, eggyé olvasztani a két különböző rendszert. Fogadjátok tőlünk szeretettel a 2014-es év útravalójául ezt a négy kérdést, ami remélhetőleg megkönnyíti a jövő év mozgalmas, változatos, kalandos, sőt kissé zabolátlan, türelmetlen, felfokozott előrehaladását az utatokon.

A kártyahúzáshoz a tarot nagy arkánumait javaslom, hiszen azon olyan cselekvési mintákat, viselkedési formákat rajzolnak elénk, amik segítenek bennünket tervünk végrehajtásában.


Az első: Kos jegyében az Uránusz

Itt az "én", vagyis a személyiség felszabadítás történik. Lehetőségünk van teljesen új képet alkotni magunkról, felfedezhetünk egészen váratlan képességeket, kitágíthatjuk a határainkat, megtapasztalhatjuk a lehetőségeink végtelenségét.
Ezzel a változással nem csak a környezetünket, de még önmagunkat is meglephetjük.

A kérdése:
- HOGYAN VEGYEK RÉSZT TUDATOSAN SZEMÉLYISÉGEM FELSZABADÍTÁSÁBAN?

A második: Rák jegyében a Jupiter

Itt a tudatalattink, az emlékeink, az álmaink bőségével találkozhatunk. Érzelmeink, lelkünk gazdagságához azonban le kell ásni a "gyökereikig", mert a kincsek odalent, a mélyben rejtőznek.

A kérdése:
- HOGYAN FÉRHETEK HOZZÁ A MÉLYBEN REJLŐ ERŐFORRÁSAIMHOZ?

A harmadik: Mérleg jegyében a Mars

A személyiség változásai minden irányban hatást gyakorolnak, és a legtöbb feszültséget általában a párkapcsolatokban tapasztalhatjuk. Együtt változni nehéz, talán az egyik legnehezebb feladat. Döntéshelyzetekkel, szembesülésekkel jár együtt. Ám az őszinteség, a gyengeségeink beismerése, élethazugságok megszüntetése rengeteg energiát szabadít fel. Nem csak bennünk. A másikban is…
(bővebben erről a témáról: Újabb harcos a színen)

A kérdése:
- MIT KELL TENNEM, HOGY A KAPCSOLATAIMBAN A LEHETŐ LEGJOBB DÖNTÉSEKET HOZZAM?

A negyedik: Bak jegyében a Nap-Hold-Plútó-Merkúr

Ha végigmentünk az előző lépcsőfokokon eljutunk oda, hogy meghatározzuk "Mire is vagyok hivatottak". A hivatás, ahogy már többször írtam, nem azonos a karrierrel. Ez a szívünk hívó szava… Az életünket beragyogó Nap. Tehetségünk és tehetősségünk, amit másokra is visszasugározhatunk.
Elérkezett a pillanat, hogy a bennünk már régóta zajló folyamatokat új mederbe tereljük, magasabb szintre emeljük. Új terveket alkossunk, új irányokat, tágabb határokat jelöljünk ki magunknak.

A kérdése:
- MIRE VAN SZÜKSÉGEM, A JÖVŐTERVEM KIALAKÍTÁSÁHOZ?

Ennek fényében kívánunk mindenkinek új, szebb, felemelőbb terveket hozó és azokat valóra váltó 2014-et!

Related Posts with Thumbnails