2019. január 3., csütörtök

Hogy az idei valóban a kiteljesedés éve lehessen

Évindító előadás 2019.01.17 (17:30-19:30)

Bevezető gondolat: "Ahogy hagyjuk saját fényünket felragyogni, akaratlanul is hozzájárulunk ahhoz, hogy mások is ezt tegyék. Ahogy megszabadulunk saját félelmeinktől, a jelenlétünk önkéntelenül felszabadítja a többieket.” (Marianne Williamson)

2019

Az idei évindító előadás (tök véletlenül) egy nagyon szép konstellációjú napra esik. Január 17-én a Bak jegyében csoportosul a Szaturnusz, a Merkúr, a Plútó, a Nap és vele szoros együttállásban a leszálló-holdcsomópont. Ez egy olyan lézerfény, ami segít nekünk abban, hogy az előttünk álló időszak kihívásaira irányíthassuk a figyelmünket.

Meglátásom szerint azon kívül, hogy a 2019-es év páratlan év lesz (hihi, ezt ma olvastam a Facebookon) több szempontból is egy olyan fordulópont, ami kimondottan kreatív, termékeny, önmegvalósító energiákat mozdíthat meg bennünk.

Asztrológiailag a tegnapi bejegyzésben említett erőforrásokkal találkozhatunk (2019 a kiteljesedés éve),  numerológia-tarot viszonylatában 20/19-es Nap év lesz, ami elvezet bennünket a dolgok megérleléséhez (3 Császárnő), illetve februárban beköszönt a Föld Disznó éve, ami szinkronban a Bika Uránusszal szintén erőteljes anyagi teremtő potenciált hordoz.

Ezek azonban csak üres lehetőségek. Az aktív közreműködésünk nélkül nem fognak életre kelni.

Legfontosabb lépés az, hogy FELISMERJÜK, mik azok a láthatatlan energiák, amikkel gazdálkodhatunk. Másodsorban pedig fontos, hogy legyen egy jó STRATÉGIÁNK arra nézve, hogyan hozzuk ki ezekből a lehető legtöbbet. Ezekről fogunk beszélgetni január 17-én Nándival és velem.

A részvétel regisztrációhoz kötött, kérlek jelentkezz! (padparadsa @gmail .com)

Az előadás részletei

Időpontja:
2019. január 17csütörtök
17:30-tól 19:30-ig
Helyszín:
Makadám Mérnök Klub (bejárat a Millenáris Parkból)
1024 Budapest, Lövőház u. 37.

Az előadásra várlak szeretettel!
Related Posts with Thumbnails