2019. január 30., szerda

Amit a Kos Kheirónról tudni érdemes

Előadás 2019.02.14 (17:30-19:30)

Bevezető gondolat: "Ha olyan helyzet adódik, amelyet azonnal kezelned kell, akkor cselekvésed világos, határozott és valószínűleg hatékony lesz, ha az a jelen pillanat tudatosságából fakad. Ugyanis tetted ilyenkor nem az elméd múltbeli beidegződéseiből fakadó reakció lesz, hanem a helyzetre adott intuitív válasz." (Eckhart Tolle)

2019

Az asztrológiai jelenségek mindig összefüggéseiben értelmezendők, így elég nehéz egy-egy elemet kiragadni a folyamatból. Most is inkább hozzákapcsoljuk a Kos jegybe lépő Kheirón üzenetét az idei év erőteljesen megnyilvánuló változásaihoz.

Az önismereti utak fényes lámpása, önmagunk gyógyításának egyik legfontosabb tanítója a mitológiai kentaurról elnevezett furcsa kis planéta. Tavaly már egy időre érintette a Kos-tartalmakat, de idén február 18-tól hosszú időre rögzíti itt magát.

A Kos jegynél beköszönünk: Helló világ, itt vagyok!

A kezdet energiája meghatározza a dolgok további alakulását, legyen szó egy találkozásról, egy terv elindításáról, egy gyermek születéséről, bármiről. Épp ezért nem mindegy, hogy hogyan is lépünk az élet színpadára.

Határozottan, magabiztosan, céltudatosan? A tiszta szándékunkat kinyilvánítva?
Vagy panaszkodva, önbizalomhiányosan, mindenféle irányok nélkül?

Akárhogy is érezzük magunkat ebben a pillanatban, ezen a téren még rengeteg változás vár ránk. Ennek is két ösvénye van: együttműködhetünk önmagunkkal, folyamatosan keresve a fejlődési lehetőségeket vagy az élet által felkínált kihívásokban kell helyt állnunk.
De mindenképp a segítségünkre lehet, ha tisztában vagyunk azzal, milyen jellegű "beavatásokra" számíthatunk ezen az úton.
Ezekről fogunk beszélgetni február 14-én Nándival és velem.

A részvétel regisztrációhoz kötött, kérlek jelentkezz! (padparadsa @gmail .com)

Az előadás részletei

Időpontja:
2019. február 14.csütörtök
17:30-tól 19:30-ig
Helyszín:
Makadám Mérnök Klub (bejárat a Millenáris Parkból)
1024 Budapest, Lövőház u. 37.

Az előadásra várlak szeretettel!
Related Posts with Thumbnails