2020. március 16., hétfő

A szavak érintése

A rendkívüli helyzetre való tekintettel

Bevezető gondolat: "A depresszió fő oka nem az anyagi nélkülözés. A depressziót a szeretetteljes emberi kapcsolatok hiánya okozza." (Tendzin Gjaco)


Rendkívüli helyzet van, ami arra kényszerít bennünket, hogy átértékeljünk sok mindent az életünkben. Ahogy év eleje óta írom, a korábbi viselkedések, reakciók működésképtelenné váltak az életünkben, muszáj változtatni. Most már nem csupán egyéni, de társadalmi szinten is.

A Vízöntő kor sajátja az együttműködés, a megosztás és hogy mindenki azt "teszi bele a nagy egészbe", amihez a legjobban ért, amit önmagából kreatív módon meg tud osztani az emberiséggel.

Energetikai szinten írtam már összefoglalókat (Mi zajlik éppen vagy A felszín alatti múlt), de most már az is körvonalazódott bennem, én magam mit tudok hozzátenni ezekhez az eseményekhez.

Azon kívül, hogy a tanításokat és a konzultációkat határozatlan ideig online vagy írásos formában folytatom, szeretnék lehetőséget biztosítani azoknak, akik úgy érzik, hogy szükségük van arra, hogy valakivel beszéljenek, hogy oldjuk a felgyülemlett feszültséget.

A fizikai életterünkben egyre körültekintőbben óvjuk magunkat, viszont egészségünkhöz,immunrendszerünkhöz – a C-vitaminon és a fertőtlenítőszereken túl – nagyban hozzájárul mentális állapotunk is.

Ha valaki úgy érzi, hogy szüksége lenne valakire, a kétségek, a bizonytalanságok megosztására, előre egyeztetett időpontban díjmentesen elérhetővé teszem magam telefonon vagy Messengeren.

Kérlek titeket, hogy ezt a felajánlást kizárólag célzatosan vegyétek igénybe, személyiségelemzésre, szolárra nem vonatkozik. Csak beszélgessünk egymással!

Egyeztetni Facebookon vagy e-mailben (padparadsa @ gmail .com) tudtok.

Szeretettel,
Eszter


Tetszett a bejegyzés? Kérlek, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Ha érdekelnek az asztrológiai aktualitások, kövesd a Padparadsa facebook oldalát.
Related Posts with Thumbnails